| alexandra12031997 a întrebat:

Cu cine credeti ca va ramane Elena din The Vampire Diaries, cu Damon sau Stefan? Cel mai bun raspuns primeste fundita! :*

Răspuns Câştigător
| EllaElly123 a răspuns:

Crysty,încearcă întâi să scapi de sindromul "y" şi apoi vino aici să comentezi despre acest serial.Nu cred că te-ai uitat la el, din moment ce spui că e naşpa. În legătură cu întrebarea..sincer,nu ştiu ce să spun.Chiar dacă sper din tot sulfetul să rămână cu Damon love struck, mulţi spun că va rămâne cu Stefan sad. De fapt nimeni nu ştie sigur..cred că nici cei care regizează filmul laughing Rămâne să urmărim serialul până la final şi să aflăm deznodământul :-

6 răspunsuri:
| crysty97 a răspuns:

Cu mama ta de spamista care pui intrebari anapoda, esti fericita acum?

| Voidwithin a răspuns:

Cine sunt oamenii astia ciudati?

| alexandra12031997 explică (pentru crysty97):

Te crezi interesant daca imi raspunzi asa? Majoritatea populatie care folosesc acelasi limbaj vulgar si comportament ca tine fac parte dintr-o Romanie "inferioara. Copile mai bine citeste o carte sau uitate la un film decat sa comentezi aiurea.

| crysty97 a răspuns (pentru alexandra12031997):

Tias putea spune acelasi lucru, nimanui nu ii pasa de parerile tale despre orice tip de serial mai ales seriale naspa ca ala asa ca nu mai spama TPU aiurea

| alexandra12031997 explică (pentru crysty97):

Atunci daca nu iti pasa, nu mai comenta laughing. Faceai repetiti pentru joi cand ai comentat?

| paintedlove a răspuns:

M-am uitat la multe filme/seriale si cred ca Damon va murii sau se va indeparta de Elena.Asa ar fi corect pentru ca Stefan si Elena...''a fost epic''