Fa o pauza si iesi din banca aia.cauta subiecte comune cu cineva, nu mai fa pe prostul, arata-le ca stii sa te bati, arata-le calitatile tale.o sa te imbolnavesti la liceu daca o sa continui asa.cauta o fata care asculta aceeasi muzica, cere-i o melodie, ai voie sa te prefaci ca nu stii numele unei melodii si ii ceri ajutorul ei.incet si sigur pe tine...o sa ajungi acolo unde iti doresti daca chiar iti doresti
Salut Yavuzak!
Grea problema.Cand te citesc, parca ma vad pe mine.Eram un tip foarte timid, mai ales in relatia cu fetele.Pana cand am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi fabric o mica doza de "tupeu".Dar cu grija caci si prea mult tupeu poate duce la nesimtire.In concluzie, am iesit din banca si am inceput sa devin mai atent la preocuparile colegilor mei. daca ei joaca un joc online, fa-ti si tu un cont si alatura-te, incearca sa nu ai pareri diferite fata de majoritate, insoteste-i in pauze, da-le temele daca te roaga si ajuta-i la lectii (sunt convins ca inveti bine). Poti face in particular exercitii de socializare (pe multele retele care exista). Usor-usor timiditatea o sa dispara si ai sa ajungi sa uiti clipele neplacute pe care esti obligat sa le petreci acum.
Nu prea intru pe Facebooki, dar oricand doresti poti sa stai de vorba cu mine si aici.Mi-ar face placere!