Daca vrei sa cresti in inaltime poti incerca programul de crescut in inaltime al celor de la Cresterea in inaltime(inaltime.com). Eu am cumparat-o si m-am apucat de program de 2 zile, ceea ce ma motivat pe mine sa o cumpar a fost recomandarea unui prieten, care chiar a crescut 4 cm in inaltime in numai 3 saptamani si e de-o vaarsta cu mine...19 ani. Poti incerca. Baftra cu crescutul
In ce consta acel program? Practici exercitii sau ce?
Da functioneaza...cam pana la 18-20 de ani... dupa nu cred ca o sa mai cresti succes
Vaiiii , eu am 14 ani si 1.59-1.60, trebuie sa ma consider pitica pe langa tine, prea inalta pentru varsta ta, pe bune .
Gandeste-te la varsta de 18-19 ani o sa mai cresti + o sa porti tocuri, sta cam rau la o fata :-s.
Cam putin si eu am 14 ani dar am 1, 80 si nu am practicat nici un sport din alea mentinate
dar nu-ti fa griji mai cresti cum a zis si white pana pe la 20 de ani ai tot timpu sa cresti
Da, dar eu sunt fată. vreau să ajung doar până la 1, 70
Pana la 20 ani ai tot timpu
Deci,ca sa intelegi mai bine, fetele cresc pana la aparitia ciclului menstrual, 1.67 la 14 ani e super pentru. o fata, si nu inteleg de ce i-ai dat funda lui Sergiu91(crede-ma ca am comandat si eu cartea aia si e o tampenie, nu cresti deloc, in carte sunt doar niste exercitii de stretching si e subtire ca o revista! ).El face doar reclama cartii, daca nu ma crezi vizioneaza profilul lui si vezi despre ce e vorba
Sper ca te-am ajutat!
Esti chiar foarte inalta pentru varsta ta, eu sunt baiat si am 1, 64 tot la varsta de 14 ani ( jumate ). Nu`ti fa griji, mai este mult timp. Si eu imi facusem griji ca nu mai cresc acum 2 ani. aveam 1, 50. . Acum, nu stiu, la fete e altceva. Fa exercitii fizice si cum au zis colegii cumpara acel program de crescut
Salut ai abia 14 ani mai cresti panala 16 17 ani daca esti fata, daca esti baiat poti creste pana la 19-22 ani, deci vi mai creste.
Geo2969686 întreabă: