Daca vrei sa cresti in inaltime poti incerca programul de crescut in inaltime al celor de la Cresterea in inaltime(inaltime.com). Eu am cumparat-o si m-am apucat de program de 2 zile, ceea ce ma motivat pe mine sa o cumpar a fost recomandarea unui prieten, care chiar a crescut 4 cm in inaltime in numai 3 saptamani si e de-o vaarsta cu mine...19 ani. Poti incerca. Baftra cu crescutul
Da functioneaza...cam pana la 18-20 de ani... dupa nu cred ca o sa mai cresti succes
Cam putin si eu am 14 ani dar am 1, 80 si nu am practicat nici un sport din alea mentinate
dar nu-ti fa griji mai cresti cum a zis si white pana pe la 20 de ani ai tot timpu sa cresti
Vaiiii , eu am 14 ani si 1.59-1.60, trebuie sa ma consider pitica pe langa tine, prea inalta pentru varsta ta, pe bune .
Gandeste-te la varsta de 18-19 ani o sa mai cresti + o sa porti tocuri, sta cam rau la o fata :-s.
Esti chiar foarte inalta pentru varsta ta, eu sunt baiat si am 1, 64 tot la varsta de 14 ani ( jumate ). Nu`ti fa griji, mai este mult timp. Si eu imi facusem griji ca nu mai cresc acum 2 ani. aveam 1, 50. . Acum, nu stiu, la fete e altceva. Fa exercitii fizice si cum au zis colegii cumpara acel program de crescut
Deci,ca sa intelegi mai bine, fetele cresc pana la aparitia ciclului menstrual, 1.67 la 14 ani e super pentru. o fata, si nu inteleg de ce i-ai dat funda lui Sergiu91(crede-ma ca am comandat si eu cartea aia si e o tampenie, nu cresti deloc, in carte sunt doar niste exercitii de stretching si e subtire ca o revista! ).El face doar reclama cartii, daca nu ma crezi vizioneaza profilul lui si vezi despre ce e vorba
Sper ca te-am ajutat!
Salut ai abia 14 ani mai cresti panala 16 17 ani daca esti fata, daca esti baiat poti creste pana la 19-22 ani, deci vi mai creste.