| deathnote001 a întrebat:

cum sa fiu mai tupeist, mai tare in gura? eu sunt mai timid. am 15 ani

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Userul Ea12345 sa lase tenelovelele.
Asculta aici daca o sa ajungi sa fi timid la liceu o sa fi mancat de viu am colegi care sunt terorizati in fiecare zi isi iau pumni in umar, palme, porecle, etc.
In primul rand trebuie sa fi motivat sa-ti raspunzi tu la intrebarea ''De ce vreau sa ma schimb?'' daca cineva iti zice ceva te iei la cearta cu el sa zic asa daca nu te certi si tu putin normal ca nu vei avea tupeu trebuie sa faci asta nu vei scapa sa vezi cum e dupa aceea daca toti vad ca nu ti-e frica nu te ocolesc dar te lasa in pace si daca cineva sare la bataie bagate in el nu da inapoi.
Asta e adevarul in ziua de aia ori iei atitudine ori toti te iau de prost ca esti prea bun cu ei asa ca sa nu-ti fie frica decat de Dumnezeu.
Mult noroc si nu iuta fi Barbat!

5 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Si de ce sa fii asa? De ce ai vrea sa te schimbi?
E in regula sa iti doresti sa nu mai fi timid, deoarece timiditatea iti aduce o gramada de necazuri si uneori poerzi multe lucruri din cauza ei, insa nu uita ca face parte din tine. Fara a fi timid nu ai mai fi tu si crede-ma, o persoana timida transformata brust intr-una,, tupeista" se observa de la o posta, adica iti dai seama ca acea persoana se preface si chiar se chinuie sa fie asa.
Fii cine esti cu aevarat, nu te schimba pentru altii.

Multa bafta!

| deathnote001 explică (pentru MarianWLF):

Mersi mult!

| MarianWLF a răspuns (pentru deathnote001):

Cu placere sper ca ti-am dat putin curaj.
Stii este si un citat care ti s-ar potrivi si suna cam asa:
-Cine ne arunca in lanturi si cine are cheia libertatii noastre?
-Tu! Ai toate armele necesare acum LUPTA!

| ROB3RT89 a răspuns:

Incerci sa te schimbi, daca vrei cu adevarat sa te schimbi, vei reusi! Adevaru e ca daca lumea te vede timid, slab te va calca in picioare.Foarte putin te vor aprecia si te vor respecta pentru felul tau de a fi.Totous,e bine sa ai tupeu, dar tupeu in limita bunului simt, nu tupeu dala nesimtit.

| MasterSpirit a răspuns:

Prietene,asculta la raspunsurile celor 2, adica sasuke si Robert89, trebuie sa fi mai tare in gura,dar ai grija! doar cand e nevoie,adica sa nu mergi pe hol si sa incepi sa injuri prima persoana vazuta sau chestii, findca atunci iti iei omor, vor pune toti ochii pe tine, fi tupeist cand e nevoie, adica. atunci cand vine 1 la tine si injura ***, incepi si tu...sau ce-l mai bine ii spui,ba pleaca de aici sa nu te bat,vezi ca continua si asa, il pocnesti din start, cel mai bine adica dai tu primul ca sa nu dea el ca e grav, sau daca e un amarat ii dai o bucata in gura si gata, sa se invete minte sa numai comenteze, mereu am urat tupeisti ca sunt tari in gura dar pe cei care incep....Bafta, deci ***, nu fi fraier si actionezi la comentari, altfel vei fi luat de prost daca taci si inghiti, numai lasa de la tine