anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU cunoasteti persoane sau chiar rude de ale voastre care sunt singure ca de exemplu matusa voatsra nu e casatorita dar are deja 40 de ani sau chiar peste 50 unchi, verisoare etc.Deci credeti ca e posibil sa ramai toata viata singura/singur sunt asa persoane cu alte cuvinte cunoasteti asa persoane?

9 răspunsuri:
| AnaRadu a răspuns:

Hei. Păi, am o mătuşă care are 40 de ani si nu o să se mai casătorească îţi dai seama. Asta s-a întâmplat din cauza bunicului meu, deoarece, ea a venit acasă cu un băiat pe la 20-22 de ani, iar el nu l-a plăcut, iar după toate incercările lor de a se căsători si a forma o familie, pâna la urma si-au dat seama că nu se poate pentru că mereu le stătea in cale, aşa că s-au despărţit. L-a iubit foarte mult aşa că a hotărât să nu se mai căsătorească niciodata. Deci cred că este posibil şi mai ales că nu este o ruşine să nu te căsătoreşti. Pur şi simplu îi este bine şi singura, doar cu bunicamea si un frate { unchiul meu } care tot din aceiaşi cauză nu s-a mai însurat. Ei bine, tata a făcut exact aşa cum a vrut si s-a însurat cu mama, dar din păcate s-au despărţit din cauza bunicului si acum a rămas tot singur. Da, este o situaţie mai ciudata în familia asta. Sper că te-am ajutat, dar dacă nu te superi, de ce ai întrebat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnaRadu):

Mmm imi pare rau deci da am intrebat deoarece sa fii singura nu e o rusine cred ca asa voi proceda si eu mersi mult se sfathappy happy

| AnaRadu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai pentru ce. happy

| justmebi a răspuns:

Daca nu te superi, care sunt motivele pentru care vrei sa fii singura?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justmebi):

MMM cred ca asa e mai bine dupa parerea mea inteleg ca parintilor si familiei mele nu o sa le placa dar trebuei sa accepte parerea mea nu din motiv ca nu imi da voie asa eu aleg singuratatea unii greu asta inteleg dar oricum asta e parearea mea sunt om am dreptul sa fac alegerea mea! happy

| justmebi a răspuns (pentru anonim_4396):

Apropo, esti fana justin bieber?

anonim_4396

DA sunt fana lui nu fac parte din aaaaa oooo justin bieebr sau ceva din gneul acetsa mor dupa el pur si simplu imi place de el stilul si muzica desigur deci da sunt fana lui dar tu?
happy

| justmebi a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt 99% cu rock-ul laughing
sincer nu-mi place deloc justin bieber, dar nu sunt genul de persoana care sa-i urasca pe cei ce asculta justin bieber...fiecare asculta ce vrea happy

anonim_4396

Cîta dreptate ai de acord cu tine happy