| Ioanaa765 a întrebat:

Curand fac 3 luni de cand sunt cu prietenul meu >:" Si as vrea sa-i spun cateva cuvinte frumoase si romantice. happy Da stiu astea trebuie sa i le spun eu din minte mea big grin Dar chiar vreau sa vad si altceva >:" Deci? >: Cine ma ajuta are funditabatting eyelashes Restu' vot :* Multumesc! >; dd<

Răspuns Câştigător
| mariutsa1234567890a a răspuns:

Se spune că oamenii care apar în viața noastră nu apar dintr-o simplă coincidență, ci fiecare își are menirea sa aparte.
Ești omul pe care l-am căutat mult timp, dar soarta mi l-a oferit poate atunci când mă așteptam cel mai puțin.
Aș putea să vorbesc despre tine la nesfârșit, și să spun întregii lumi cât de minunat ești, dar mă presează timpul de aceea o să încerc să mă limitez.
. Poate că în viziunea unora 3 luni nu înseamnă practic nimic, dar pentru mine aceste 3 luni le-aș putea echivala cu o eternitate, una în care tu ai fost personajul principal.
~Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce am devenit eu de când sunt cu tine și nu numai, și pentru ceea ce suntem cât suntem împreună.
~Te iubesc pentru că ești tu.
~Te iubesc pentru că datorită ție acum suntem doi.
~Te iubesc pentru că mă motivezi sa fiu optimistă.
~Te iubesc pentru că mă faci să zâmbesc chiar și atunci când nu simt nevoia.
~Te iubesc pentru că mă iubești fără limite.
~Te iubesc pentru că ..pentru iubirea ta nu vrei nimic în schimb, doar să fie reciprocă.
~Te iubesc pentru căldura din privirea ta.
~Te iubesc pentru simplitatea din personalitatea ta.
~Te iubesc pentru vocea caldă, care pe zi ce trece îmi pare mai familiară.
~Te iubesc pentru mângâierile care mă fac să mi se cutremure întreaga ființă.
~Te iubesc pentru sfaturile care le primesc zi de zi.
~Te iubesc pentru că niciodată nu mă lași singură..chiar și atunci când îți este ție greu.
~Te iubesc pentru săruturile care mă fac să-mi mai doresc o zi cu tine.
~Te iubesc pentru că exiști.
~Te iubesc pentru că fără tine pur și simplu nu ar mai fi la fel.
Simt că pe zi ce trece devenim din ce în ce mai apropiați.E ceva îmbucurător, dar în același timp nu..pentru că într-o zi va trebui să scriu finalul acestei povești,și cel mai înspăimântător e faptul că nu va fi unul pe măsura așteptărilor mele.
Dacă m-ar întreba cineva cât de mult te iubesc,aș răspunde încet și rușinată : „nuștiu".din simplul motiv că dacă aș da un alt răspuns s-ar putea ca inima să-mi sară cu totul din piept, și peurma.
Cu fiecare zi ce trece,am din ce în ce mai multă nevoie de tine,de noi.
Pe zi ce trece totul este diferit și diferit, totul începe să meargă spre perfecțiune.În pofida nenumăratelor certuri, nimic nu ne împiedică să ne iubim la fel de mult, să rămânem pe aceeași poziție, dar uneori să trecem peste limitele noastre, a muritorilor.
Cu fiecare zi ce se scurge devin dependentă de tine și de tot ce reprezinți tu..inclusiv sărutări, mângâieri.priviri.
Îți scriu numele de câte ori am posibilitatea, în diferite locuri și cu diverse instrumente.iar la rostirea lui, uneori pur și simplu simt că nu-mi ajunge aer.
îmi vine uneori să te scot din inimă, să te strâng în brațe și să las totul să se piardă într-un sărut.

2 răspunsuri:
| AdeElLl a răspuns:

Te iubesc.

| Ioanaa765 explică (pentru mariutsa1234567890a):

Wow love struck Meriti fundita big hug Multumesc mult :*