Daca un baiat te place iti da semne, iar daca tu reactionezi pozitiv la semnele lui el va face urmatorul pas.
Din cate povestesti tu i-ai dat semne, dar e posibil ca baiatul respectiv sa nu te placa.
In legatura cu varsta ta..iti sugerez sa nu-ti faci griji. Daca treci de 25 de ani..atunci sa-ti faci griji .
Nu este bine sa te grabesti. Poate nu a sosit inca timpul sau persoana potrivita pentru tine.
Oamenii sunt diferiti din toate punctele de vedere. Daca unele fete si-au gasit,, dragostea" la 5 ani este pentru ca asa,, le-a fost scris".
Nu e bine sa te simti nasol..doar asteapta si daca te simti singura spera.
Toate vor veni la timpul lor.
Daca te mai simti singura iti promit ca-ti voi tine eu companie la conversatii.
Nu iti face griji am aceeasi problema ca si tine numai ca eu am 15 ani, stii am citit undeva un status care suna cam asa: soarta singura ne gasese pe noi, jumatatea chiar Dumnezeo ne-o gaseste, caci cela mai importat in viata esta totul la timpul lui sa fii la locul si timpul potrivit, sper sa iti ridicat cit de cit moralul bafta
Cel mai bine ar trebui sa-i spui baiatului ce simti. Eu sunt baiat, si o fata mi-a spus ca ma place. Mi s-a parut firesc si foarte frumos ca a avut curajul sa imi spuna asta. De ce nu ai face si tu la fel? Dupa cum se comporta cu tine cred ca te place. Ar trebui sa fiti impreuna. Dar totusi ai grija. O relatie la distanta functioneaza mai greu, si sa nu suferiti mai incolo din cauza asta . Ti-o spun din propria experienta. Funda ?