| CristianMD a întrebat:

BUNA TPU
Daca am gresit categoria, scuze nu mai e categoria de scoala. big grin

Am o problema de pe 1 septembrie, adica s-a transferat o fata noua ( Violeta ) si e din alt sat, nu e departe!, si stam in aceeasi banca, si ma enerveaza adica din cauza ei iau nota 2 aproape la orice straight face la fizica mi-a stricat nota de 10 pe simestru...
Imi facea cu degetele sub banca (ma gadila) si cand i-am dat peste mana, mi-a dat inapoi, i'am mai dat una inapoi peste mana sa si le ia ( o loveam ff incet, doar ca sa o tin la distanta ) si vine profesorul si ea ca sa scape din asta zice : D-le profesor spuneti'i lui Cristi sa'mi dea pace'
am incercat sa'i explic profesorului dar na. na. el e rambo si nu m'a ascultat...
La fel si cu diriginta mea ( Matematica ) Algebra, Geometria, etc. si ea mereu pleaca cand suntem de serviciu ( trebuie sa facem curat, ca sa nu platim oamenii care fac de serviciu, ai scolii ) la ultima lectie, si zice ca nu stiu ce o doare capu mereu gaseste scuze si trebuie sa fac singur x2 ( noroc ca ma mai ajuta o fata care o plac 'Ana' ) decii si i'am zis profesoarei si ea tot nu m'a asculta, adica inteleg ca aavut o operatie la inima, da ce, si eu am avut! nu la inima dar tot puteam sa risc viitorul( intelegeti la ce ma refer... ) siii azzi a facut a 2'a oara de serviciu si ii zic 'lasa ca dau eu cu matura' si ea ii zice profesoarei ca eu mereu am facut cu matura si ea niciodata la care profesoara ' Cristi da'i matura ei! ' si eu ii spun ca : ' D-na profesoara, ea a facut de 2 ori de serviciu de pe 1 septembrie pana in 7 decembrie ( ziua curenta ) 1 data cu mine si o data cu o fata, si cum se poate ca (eu mereu fac de serviciu cu matura)? daca am facut doar o data? ' La care ea a tacut si Violeta imi dadea cu limba (ma stramba) pe la spate. si daca vb cu cineva n'are rost ca nu ma asculta deja nu mai suport, ma doare spatele in fiecare luna cand fac de serviciu x2 de 3 ori
Help
Si scuzati ca v'am luat din timp, astept un raspuns in decurs de 30 minute dupa care ies dau funda celui mai intelept raspuns. Si scuze iarasi ca v'am pus sa cititi atat.
Gata, acum incetez din scris.
Gata.

Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Pai n-ai putea sa-i suni? Sau macar sa le trimiti o scrisoare?

12 răspunsuri:
| Anonimuuuussssss a răspuns:

Trebuie sa o pui la punct.FII BARBAT! Te joaca o fata pe degete?

| WhiteLife a răspuns:

Nu-i poti cere dirigintei sa te mute cu altcineva in banca?
Parintii tai stiu problema? N-ar putea lua legatura cu parintii fetei? Sau la o sedinta cu parintii ar putea sa-i explica dirigintei ca vrei sa fii cu altcineva in banca.

| CristianMD explică (pentru Anonimuuuussssss):

Asa am fost educat. sa nu lovesc fetele ci sa le apar. mai mult stau cu ele decat cu baietii pentr uca nu sunt acceptat intre ei, adica ei sunt doar gen " PLM, FGM, DATE'N ******** * **** si mai departe..., ceea ce nu'mi place pentru ca am fost crescut civilizat om, nu o maimuta. "

| Anonimuuuussssss a răspuns (pentru CristianMD):

Atunci muta-te din banca...muta-te cu Ana...

| CristianMD explică (pentru WhiteLife):

Si crezi ca'i vin parintii aia 2, 5 km? nu, va zice ca au probleme ca nu stiu ce, dar in fine dupa cate am auzit parintii ei sunt peste hotare oricum nu ma va crede nici bunica sau bunelul sau, va tine cu el, chiar si daca ii spun mamei imi va spune : Nu! tu esti baiat si trebuie sa o ajuti..., am spus dirigentei sa ma mute dar zice ca sunt singurul baiat care nu va obijdui o fata... pentru ca daca ma mut in alta banca imi pune conditia ca ma muta tot cu ea dar in alta banca! n'am parinti, am un parinte si il pretuiesc : Mama., nu lua asta cu un ton urat dar ma cam deranjeaza cand toti au 2 iar eu am doar 1, dar oricum ma multumesc cu unul!

| CristianMD explică (pentru Anonimuuuussssss):

Daca vroia sa se mute cu mine se muta de mult... asa ca nu o mai deranjez eu pe ea ..pentru ca de multe ori diriginta punea fetele in fata clasei si le spunea sa aleaga cu cine vor sa stea, iar eu stau cuminte in banca mereu, iar ea e mai distrata asa la ea, si nu m'a ales, daca ii place cu el las'o sa stea acolo, infine citeste raspunsul care i-am dat lui ( WhiteLife )

Infine m-am decis acum mi'ai dat tu o idee sa nu mai fac de serviciu, o las sa recupereze. hmm stai sa calculez de cate ori va face singura : deee 9-11 ori!
Si gata nu'mi pasa, ma duc acasa si o las pe ea singura, ca m-am saturat eu de ea! si infine mai era un caz azi : a zis sa'i dau jos murdaria de pe banca ( adica de la creion dupa ce dai cu rozatoarea ) si la sfarsitul lectiei a zis ca eu am folosit creionul si am dat jos si a trebuit sa mai si strang eu cu matura, iar eu i'am lasat totul sub scaun, ne'am si certat, i'am aruncat o apa plina cu murdarie drept in fata pentru ca deja nu o mai suportam si m-am ales cu un 2 la matematica dar laughing macar m-am ras si eu putin de ea, sa'i fi vazut fata!

| deeadeea111 a răspuns:

Buna.in primul rand nu m-a deranjat scrisul mult... eu te sfatuiesc sa nu o mai iei in seama o sa vezi ca o sa se calmeze.si eu am o gramada de colege care fac asa si apoi numai se tot plang, oricum cine stie ce a mai facut colega ta de s-a transferat

| CristianMD explică (pentru deeadeea111):

Nu a facut nimic rau. dar la scoala aia din Condrita profesorii veneau beati la scoala si bateau elevii. le dadeau cate 10 exercitii in fiecare zi sa le faca, nu reuseau sa iasa afara 'bietii copii' pentru ca stateau toata ziua pe teme.

| WhiteLife a răspuns (pentru CristianMD):

Uite, exista multe persoane de felul acesta. Cred ca aceasta fata nu a avut parte de parinti cum ai avut tu sa te invete, asa ca nu e numai vina ei, ci si a parintilor ei.
Ea face asa tocmai ca sa ii enerveze pe cei din jur, si, vazand ca-i merge continua.
Daca ar vedea ca tu esti imun la ceea ce face si nu o bagi in seama orice s-ar intampla, atunci probabil ca s-ar mai linisti, sau cel putin pe tine te-ar lasa in pace.

Stiu ca e greu sa rezisti in situatii din astea, dare singura cale ca s-o scoti la capat. Merita, iti zic eu.

Ce? abia acum 1 an s'au dus peste hotare! parintii ei
si ma enerveaza faptul ca vorbeste despre mama mea urat, daca imi mai zice o data asa ignor toata educatia parintelui meu! si ii *** una in cap de ii sare creierii! si iau si un dictofon! ma pis pe ea ( scuzati de ultimele 2 propozitii nu mai rezist) si in plus mama mea lucra la un bar ( facea revizii, club mai degraba decat bar, adica vindea diferite produse! ) pana la 7 ani a lucrat acolo, iar in fiecare seara ne'avand cu cine sa ma lase stateam de dimineata pana seara pe la vreo 4 cu ea, deci nu aveam prea multa parte de educatie dupa cate crezi tu ca am... dar totusi m'a invatat! iar eu sunt mai asa mai jenos cum sunt eu adica nu accept cadouri, etc sau bani de la altcineva! nu sunt lacom si mereu iau cel mai putin, ( si nu, nu ma laud, si nici nu mint! ) dar serios acum dupa cum ziceam mai sus, iau dictofonul si astept momentul, ii dau una in cap de ii sare totu din minte.

Ce? abia acum 1 an s'au dus peste hotare! parintii ei
si ma enerveaza faptul ca vorbeste despre mama mea urat, daca imi mai zice o data asa ignor toata educatia parintelui meu! si ii dau una in cap de ii sare creierii! si iau si un dictofon! ma pis pe ea ( scuzati de ultimele 2 propozitii nu mai rezist) si in plus mama mea lucra la un bar ( facea revizii, club mai degraba decat bar, adica vindea diferite produse! ) pana la 7 ani a lucrat acolo, iar in fiecare seara ne'avand cu cine sa ma lase stateam de dimineata pana seara pe la vreo 4 cu ea, deci nu aveam prea multa parte de educatie dupa cate crezi tu ca am... dar totusi m'a invatat! iar eu sunt mai asa mai jenos cum sunt eu adica nu accept cadouri, etc sau bani de la altcineva! nu sunt lacom si mereu iau cel mai putin, ( si nu, nu ma laud, si nici nu mint! ) dar serios acum dupa cum ziceam mai sus, iau dictofonul si astept momentul, ii frec una in cap de ii sare totu din minte.