Depinde de organismul tau. Daca ai arderile rapide poti manca mult si tot nu te ingrasi. Eu de ex ma ingras foarte repede de asta nu imi permit sa mananc nici macar un kinder
Da, batonul kinder are foarte multe calorii.
Incearca sa manaci dulciuri doar in weekend si atunci, nu 1 baton de ciocolata, ci 1-2 cubulete.
Azi pe lângă acel 1 baton kinder (adică jumătate de pachet) am mai mâncat cam 400 de calorii. e bine?
(acele calorii le-am luat dintr-un mar, șalău la cuptor cam 70 de grame, broccoli fiert vreo 150 de grame și un sandwich cu doar o felie de pâine integrala și 1 felie de sunca de curcan) am trecut toate aceste alimente intr-o aplicație și mi-au ieșit aproximativ 400 de calorii
Asta ai mâncat toată ziua?
Da
Ce inaltime ai si cati ani ai?
Din moment ce nu depasesti nivelul caloric care te metine in forma asta, de exemplu 2.300 calorii, Poti sa mananci zahar in cea mai pura forma ca tot nu te ingrasi.
Daca mananci 10 mese pe zi a cate 230 de calorii fiecare, sau daca mananci o singura masa pe zi si bagi in tine 2300 de calorii, rezultatele o sa fie aceleasi.
Nu exista alimente cu un nivel mai mare de ingrasare, exista doar alimente care au mai multe calorii, dar atat timl cat nu esti in surplus, poti sa mananci orice.