anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda. Sunt in clasa a 11-a la mate-info, si sunt hotarata ca vreau mai departe pe medicina. Avand in vedere ca bacul e cam acelasi(doar ca la bio-chimie matematica e mai usoara), as vrea sa ma mut. Ma gandesc ca n-are rost sa invat ca nebuna pentru M1, daca eu ma duc pe medicina oricum. Deci intrebarea ar fi: pot sa ma transfer dintr-a 12-a? Credeti ca e bine ce vreau sa fac, si e recomandat?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu patesti nimic daca inveti putin in plus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inveti 2-3 chestii in plus la mate si cam atat. cu atitudinea asta vrei tu sa dai la medicina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E vorba de logica aici. De ce sa inveti mai mult la ceva ce nu-ti prea trebuie, cand poti sa folosesti timpul pentru chimie sau bio? Ai creier presupun. Incearca sa-l folosesti

anonim_4396

Daca nu ai chef sa raspunzi si tot ce poti sa scoti pe gura sunt cacaturi ce nu folosesc nimanui, mai bine taci. Poate ar trebui sa-ti lasi telefonul si sa mai iesi la aer afara, ca se sufoca si ultimul neuron ce-l mai ai

anonim_4396

Cine a zis că trebuie să înveți mai mult?
La mate e de priceput, de cât de ager ai tu creierul ăla de zici că îl ai și ne întrebi pe noi ce să faci, pierzându-ți timpul în loc să înveți...

anonim_4396

Oh,ce dragut.Si patetic.Scumpo,am destui neuroni cat sa nu imi iau deciziile in functie de ce imi raspunde unul sau altul, dar evident se pare ca tu nu))

anonim_4396

Mi se pare amuzant ca tu vorbesti de altii, cand se vede ca tie nu-ti prea merg rotitele... Ce sa facem, nimeni nu-i perfect, trebuie sa existe si din astia in societate

anonim_4396

laughing)))))))))) Ia si te culca, delirezi. Si incepi sa dai si in prostie daca nu o faci mai repede. Sau asa esti tu de obicei

anonim_4396

Mai vrei să mai dai și la medicină.
Stai acasă, că nu-i de tine.

anonim_4396

Tu nu stii ce-i de mine si ce nulaughing))) Ma cunosti? Nu. Daca asta e replica pe care mi-au putut-o zice, mai bine taceai. Ma uimesti prin prostia talaughing))