E vorba de logica aici. De ce sa inveti mai mult la ceva ce nu-ti prea trebuie, cand poti sa folosesti timpul pentru chimie sau bio? Ai creier presupun. Incearca sa-l folosesti
Daca nu ai chef sa raspunzi si tot ce poti sa scoti pe gura sunt cacaturi ce nu folosesc nimanui, mai bine taci. Poate ar trebui sa-ti lasi telefonul si sa mai iesi la aer afara, ca se sufoca si ultimul neuron ce-l mai ai
Cine a zis că trebuie să înveți mai mult?
La mate e de priceput, de cât de ager ai tu creierul ăla de zici că îl ai și ne întrebi pe noi ce să faci, pierzându-ți timpul în loc să înveți...
Oh,ce dragut.Si patetic.Scumpo,am destui neuroni cat sa nu imi iau deciziile in functie de ce imi raspunde unul sau altul, dar evident se pare ca tu nu))
Mi se pare amuzant ca tu vorbesti de altii, cand se vede ca tie nu-ti prea merg rotitele... Ce sa facem, nimeni nu-i perfect, trebuie sa existe si din astia in societate
)))))))))) Ia si te culca, delirezi. Si incepi sa dai si in prostie daca nu o faci mai repede. Sau asa esti tu de obicei
Mai vrei să mai dai și la medicină.
Stai acasă, că nu-i de tine.
Tu nu stii ce-i de mine si ce nu))) Ma cunosti? Nu. Daca asta e replica pe care mi-au putut-o zice, mai bine taceai. Ma uimesti prin prostia ta))