Da sigur... Si marmota inveleste ciocolata, cica toti avem.
Sincer si eu am avut si am. Cu mai mult sau mai putin timp inainte de intamplarea unui fapt visam, ce o sa se intample, sau anume "cadre" vazute din perspectiva mea ( cu ochii mei ) Si nu am stiut ca le-am visat pana nu so intamplat. La unele mi-am putut aminti detalii pe distanta d ecateva minute, altele doar cadre. Iar nu poti zice ca e ceva creat doar de minte pentru ca visam ce o sa se in VIITOR. Iar nu poti zice ca m-am comportat fara sa-mi dau seama in asa fel pentru ca erau implicate si alte persoane care puteau sa schimbe cursu lucrurilor da s-au intamplat asa cum am visat. De exemplu odata am visat ca ma is la padure undeva si stau pe burta pe o patura cu o umbrela mare pepsi deasupra si o alta persoana ( matusamea care e foarte grasa ) statea in cealalta parte a piciorului umbrelei cu fata in cealalta parte ( cu picioarele in directie in care ma uitam eu ) tot pe burta. Si doar atat un cadru am visat, iar cand s-a intamplat m-a lovit sentimentu de deja-vu. La fel so intamplat si in masina cu tati cand mergeam undeva, si cand am zis cv si gandeam altceva am avut sentimentu de deja vu. Deci ce poate sa insemne. Daca ai patit asa ca mine, deja vu fata de ceva ce n-ai mai facut in viata reala, e de bine, vezi in viitor, chiar daca nu-ti amintesti, daca ai sentimentu de deja-vu fata de activitati intamplate in viata reala, nu inseamna nimic.