| AduMrr a întrebat:

De ce adolescentii din ziua de azi au ajuns sa se drogheze sa fumeze... nu vad nimic interesant la chestia asta si din cate am auzit de la unii te simti bine dar te distrugi. Daca chiar ei recunosc asta, de ce inca o fac? straight face

13 răspunsuri:
| Bellatores a răspuns:

In primul rand daca te droghezi nu te mai poti abtine doar cand ajungi la dezintoxicare si apare surmenajul si delirezi daca nu iti iei doza.sad

| push2gl a răspuns:

Li se pare ca sunt mai interesanti, anturajul ii schimba pe cei slabi si este o probleme de timp pana se ajunge la dependenta

| m97 a răspuns:

Sunt vicii la care nu pot renunta si de asemenea considera ca pot intra mai usor in anumite grupuri.

| CrissuCristina a răspuns (pentru Bellatores):

Daca iei doar marijuana nu o sa ajungi la dependenta...m-am documentat ca sa le tin predici prietenilor mei care au si ei o problema cu chestia asta.

| Bellatores a răspuns (pentru CrissuCristina):

FIecare drog produce dependenta..de la cafea, tigari pana la marijuana, cocaina si multe altele.

| Andarock a răspuns:

Deoarece ei se cred șmecheri dacă beau, dacă se droghează sau dacă fumează.
Pot renunța la aceste vicii doar dacă, au voință. (doar 40 % din tineri reușesc să învingă aceste vicii ).
---------------------------------------------------
Și acum, un mic dialog.
- Vrei niște droguri?
- Nu.
- De ce?
- Sunt ocupat.
- Cu ce?
- Să-mi trăiesc viața!
Super adevărat, nu? happy O replică mai bună nu există!

| georgiana_4883 a răspuns:

Pai....de fraieri nu stiu ca viata e numai una! Fosta mea prietena cred ca era cea mai cuminte in clasa Bine..nu asa cum era cu noi dar, verisoara ei a luat-o odata afara si anturajul a convins-o si pe ea! A incept sa fumeze la varsta de 12 ani...o nebunie!

| Patricia96 a răspuns:

Datorita problemelor! Unii sunt prea lasi sa lupte cu viata asa ca o i-a pe aceste cai happy
Sau...o cauza ar fi si anturajul ..si o fac deoarece deja sunt dependenti de aceste substante..este greu

| CrissuCristina a răspuns:

Pai e greu sa te lasi daca fumezi sau mai ales daca te droghezi, doar ca depinde ce fel de droguri iei, daca sunt etnobotanice macar nu o sa ajunga la dependenta.Recunosc ca si eu mai fumez cate o tigara rar...cand am nervi ca sa ma linistesc si nu sunt mandra de asta, dar am prieteni si prietene care se drogheaza si fumeaza ca niste nimfomani.Si cand faci chestii de-astea este usor sa te integrezi in grupuri sau sa fii unul dintre semcherii orasului.

| iloverockgirl a răspuns:

Incepe prin anturaj si continua prin faptul ca nu te mai poti abtine.

| CrissuCristina a răspuns (pentru Bellatores):

Cum spui tu...dar eu tot cred ce am zis eu...

| CrissuCristina a răspuns:

Smecherii*

| Laura a răspuns:

Nu ești tu în măsură să le spui altora ce să facă. Nu da sfaturi dacă nu ți se cer.
În al doilea rând, ce-i cu atâta schepsis în criticarea "generației din ziua de azi"? Mai ales că nu ești în măsură să compari generațiile când nici buletin nu ai. Crezi că acum 30 de ani nu exista copil care să fumeze?
Adevărata problemă sunt oamenii ca tine și exhibiționismul ăsta gratuit.