Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Buna! Sincer nu de mult am trecut si eu prin aceasta perioada ( înafara gândurilor suicidale), in schimb ajunsesem sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea prieteni. Odata cu facultatea parca m-am inchis in mine, cu toate că la facultate mai schimbam doua/ trei vorbe si eram bagata in seamă, dar parca din rau in mai rău. Niciodată nu mi-a trecut prin cap sa scap de viata cu bune si cu rele, dar la vita e bella! Sa am de trecut prin foc și gheata si tot nu as renunta la viata mea. Astfel ca acum, in ultimul an de facultate m-am împrietenit cu niste colege de la facultate si am realizat ca Dumnezeu mi-a ascultat rugămintea. Si acum in ultimele astea doua luni vreau sa recuperez toți cei 3 ani de facultate . Poate ti se pare ciudat, dar în 3 ani nu am ieșit nici măcar odată în club. Sa renunți, te rog, la gândurile acelea sinistre! Incearca ceva nou, înscriete la ceva club sau voluntariat. Ceva nou cu lume multă?
Păi mama ta poate te a amenințat in acest fel doar ca sa te sperie si sa renunți la aceste gânduri. Si asta trebuie sa faci sa renunți la gândurile astea si la apucăturile astea. Încearcă să te înscrii la dansuri, canto, voley orice activitate extra pentru fete. Asa iti vei face mulți prieteni si te vei dezvolta armonios. Fii fericita!
Îi explici și cum se renunță la gânduri, sau îi spui numai că trebuie?