Taci ba drc de virgin ca te am mai vzt sluga jegoasa ce esti
Mai bine rămână o slugă cu bună vointă mai bine rămân un câine cu bună voință la genunchi și în fața omului pe care il iubesc cu Adevărat si îmi dau și inima și tot pentru ia numai ia sa fie bine și tot nu ma interesează pasărea nimănui cu ma vede și ma crede atâta timp cât vocea ei ma face fericit cu Adevărată ochișori ei ma da de pământ când ma uit puțin în ei numai eu și Dumnezeu știe de ce pot fi în stare sa vad un mic mic mic de tot zâmbet da la de la ia
Dacă zici ceva de ia vai de morți tai atâta îți trebuie vai de morți tai pe mine înjura ma ca vrei și morti si tot da nu te Lega de ia te implor frumos
Sa iti *** toata familia si tot ce iubesti mai scump sa ti *** iubita pana e sclava mea
Ba teași înjura și eu și crede-mă urăt rău de tot da sta asa și ma întreb ba cem ma cert eu cu unul care stă toată ziua pe bani lui măsa și tacsu când nu are mai mult de 2 3 luni de muncite aia dacă a muncit în viața lui mai mult de o luna fără sa plătească o chirie o factura de lumină si are grija masa și tasu de el.
Piciu_Mihaela_ întreabă: