| lorena66 a întrebat:

de ceva vreme băiatul de care-mi place ( și care m-a placut și pe mine) iti tot pune geaca peste a mea la școala indiferent unde as pune-o. și gen asta nu e tot
azi mi-a tras un băiat cu care nu ma înțeleg o palma peste fata, fiindcă i-am spus sa nu-l mai bată pe cel mai slab din clasa,,nu-l mai bate,lasa-l, ca tu cand ii vezi pe cei mai mari ca tine, fugi imediat." și mda, mi-a dat-o. apoi crush-ul meu a venit in spatele lui și l-a atins cu creionul. iar el a întrebat cine e si eu am zis,,Maică-ta." și mda, mi-a dat iar o palma. imi venea si mie sa-l înjur și sa dau in el, dar nu doream sa ma parasca și sa-mi zică diriga ceva (nici nu am început sa plâng). și imediat a crush l-a luat in brațe și l-a strâns tare, dându-l din fata mea, și i-a spus,, Sa-i mai faci alta data". și băiatul ăla s-a dus și a vomat la baierolling on the floor in timp ce plângea.
apoi, după ore a încercat sa-mi dea telefonul, iar crush a luat căciula mea de pe banca și i-a dat cu ea in fata spunându-i,, I-l dau eu.".
nu sunt genul acela de fata obsedată și nici nu incerc sa fiu (am luat 10 in teza la mate și 9 la romană; anul trecut am ieșit cu premiul 2 la medii și am fost și la olimpiada la mate+romană) dar oare ma place?laughing

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu te place, e topit dupa tine laughing

Cand isi mai pune geaca, peste geaca ta, spune-i ceva gen "Hey, vezi ca se infiripa ceva intre gegicele noaste"
Cine stie, poate are si el nevoie de un mic impuls sa se apropie mai mult de tine.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Te place clar.

| lorena66 explică (pentru OldSoul):

Acum o ora am venit de la scoala și in ultima ora -info- se tot uita la mine.
cand am încercat sa-mi iau geaca, paltonul lui era peste geaca mea