anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva vreme ma simt foarte rau in sensul ca nu sunt bine de loc, si foarte singur, nu am cu cine sa vorbesc ma simt aiurea, as vrea sa voresc cu cineva dar nu am cu cine, nici iubita nu am din cauza motivului "ca sunt urat", cu toate astea, imi spun fetele cu care vorbesc/am vorbit sau pe care le cunosc, dar dupa parerea me nimeni nu-i urat si cu toti suntem frumosi in felul nostru doar ca unele persoane nu stiu acest lucru, vreau si eu un sfat ce pot face in aceasta situatie?

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai ar fi interesant sa stim ce varsta ai.
Ai dreptate cand zici ca nimeni nu este urat.
Nu trebuie sa punem la suflet tot ce zice cei din jurul nostru.
Nu putem fi pe placul tuturor si nici nu putem face pe placul lor.
Asa ca, o sa vina vremea cad jumatatea ta te va accepta asa cum esti tu.
O zi bunahappy

| Just4Joker075 a răspuns (pentru caramela):

Am 19 ani happy

| RobertMoon a răspuns:

Trebuie sa încerci să îți faci mai mulți prieteni, să ieșiți din casă etc și să fi mai comunicativ cu ceilalți din jurul tău, dacă ai o problema să te descarci. Cât despre iubită poți incerca să îți faci ca iubită o fată pe care deja o cunoști.
Trebuie să aștepți nu ști ce îți va rezerva viitorul, daca nu acum e posibil ca în viitor să cunoști o fată care să te placă așa cum ești tu. Și îți zic de la bărbat la bărbat că trebuie să fi puternic mereu, dacă te lamentezi nu îți vei face viața mai ușoară, de multe ori trebuie să fi nepăsător în diverse situații.

caramela
| caramela a răspuns (pentru Just4Joker075):

Multi inainte, este o varsta foarte frumoasa, de ce nu cauti sa socializezi in loc sa iti faci ganduri negre? traieste/bucura-te de viata/ o sa vina si acea perioada cand mintea ta va fi ocupata cu ganduri, dar atunci vei avea familia ta.

| flavius1994 a răspuns:

Din ce oras esti?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Adry05 a răspuns:

Hei, poti vorbi cu mine daca vrei. Lasa-mi un mesaj pe privat/cerere de prietenie.