| IoanaPuppy31 a întrebat:

De ceva zile vorbesc cu un băiat. Mi se pare foarte drăguț si de treabă. M-a invitat să ieșim și mi s-a părut prea repede așa că am refuzat dar acum îmi pare rău. Ar fi ok sau ciudat sa il invit eu chiar daca el are o relație la distanță? Sa folosesc machiaj pentru a-mi pune in valoare calitățile?

Răspuns Câştigător
| ppicopp a răspuns:

Eu zic să îl înviți, chiar dacă are o relație la distanță adică nu veți face nimic şi doar veți discuta şi chestii normale. Foloseşte un machiaj lejer un fond de ten un rimel ce crezi tu. Am citit undeva că femeile care se îmbracă în roşu sau folosesc un ruj roşu sunt mai atrăgătoare. Baftă!

7 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Dacă are o relație, mai bine nu te bagi. Gândește-te cum ar fi să fii tu în locul acelei fete, gândește-te dacă ți-ar conveni. Are balta pește, ai de unde să alegi băieți care sunt singuri. happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Adevaratele calitati ale unei fete/femei sunt aceleasi si vor ramane la fel/nemodificate mai ales in starea lor naturala, fiindca indiferent de cat de mult si-ar schimba aspectul exterior prin machiaj cel interior va ramane nemodificat/neschimbat. Incearca sa fii mereu pe cat posibil naturala in tot ceea ce faci. Si tu ca fata poti lansa invitatia de a iesi impreuna, fara ca acest lucru sa afecteze catusi de putin relatia voastra de prietenie. Sanatate!

| AdrianaB1 a răspuns:

Mi-se pare ciudat sa aud asta.
Are o relatie la distanta si tocmai tu ai spus asta. Pune-te in vadă cu alta fata.
Machiaj in nici-un caz, fii tu, fii naturala.La urma urmei un simplu rimel ajunge.

| IoanaPuppy31 explică (pentru anamariarot):

Dar mie îmi place de el cum nu mi-a placut de nimeni niciodată și nu vreau sa il pierd. Nu mă dau bătută așa ușor, o fi ea drăguță dar sunt pestea ea.

| anamariarot a răspuns (pentru IoanaPuppy31):

Tocmai atitudinea asta o să te tragă înapoi de-a lungul timpului...

| FaraNume1245 a răspuns:

Si ce treaba ai tu cu relatia lui la distanta? Lasa-i problema asta lui si prietenei lui.

| Mayar a răspuns (pentru anamariarot):

Fix la asta m-am gandit si eu. Bine punctat!