Buna am raspunsul la intrebarile tale : 1) Nu, nu este posibil. 2)Cand cineva iti intra in calculator jos in coltul din dreaptsa ti se deschide o fereastra dai x sau pur si simplu inchide casuta la team viewer si persoana a iesit ...nu poate fi nimeni in pc.ul tau daca nu ai programul deschis si 3) Parola ti se schimba de fiecare data cand intrii si iesi din teamviewer (daca tu ai inchis programul si in 5 minute il deschizi la loc vei avea alta parola) Pupii sper ca te.am ajutat
Din câte ştiu eu, nu are cum să îţi intre în pc în timp ce e închis. Doar când e deschis, dar e ceva o aprobare, adică trebuie să dai tu Accept, în genul ăsta, sau oricum vezi că e activ programul. Nu e un program prin care să îţi intre cineva în pc pentru a face rău, a lua informaţii, e pentru a te ajuta, adică dacă ai ceva de făcut într-un program şi tu nu îl ai, dar altcineva îl are, te poţi folosi de chestia asta.
"Îl dai afară", adică îl dezactivezi, îl ştergi şi gata. Te duci prin Programs şi îl găseşti tu. Dacă nu, dai cu un Search şi vezi unde exact în pc este.
Id-ul şi parola nu ştiu dacă o poţi schimba, dar dacă intri în program şi vezi că nu e nici o opţiune (şi cred că nu e) înseamnă că nu ai cum. Sau dezactivează-l şi instalează-l iar şi probabil se vor schimba id-ul şi parola. Succes!
Chiar in momentul de fata am citit cel mai impocrit raspuns : al tau!
Iel trebuie sa iti stie ID adica nr.ale si in schimb nu stie nici parola aceea persoana