Probabil isi bate joc de tine si nu merita atentie. Nu-l mai baga in seama, e un prostovan.
S-a simtit ranit pentru ca l-ai respins si asta e modul lui de a reactiona. Vrea sa te faca si pe tine sa suferi si sa te simti umilita cum s-a simtit el. Daca tii la el si vrei sa repari relatiile dintre voi, ii poti spune ceva de genul "Ti-as spune la multi ani daca nu ai fi asa nesimtit". Sau "La multi ani si in cadou iti dau o doza de bun-simt sa nu te mai porti asa cu mine." Vezi cum reactioneaza, daca deschide subiectul si puteti lamuri lucrurile.
Acelasi raspuns ca si Susana! Spune-i fara a o face intr-un mod ''nesimtit'', pentru ca dupa aia degeaba o spui.Incearca sa lamuresti lucrurile si sa vedeti cum sta treaba! Inca o data SPUNE-I! Nu vei avea nimic de pierdut. Daca nu ii spui poate dupa o sa-ti zici.''Bai daca ii spuneam poate acum eram altfel unul fata de celalalt.''Succes si sa ne spui si noua!
Probabil s-a simtit foarte prost fiindca l-ai refuzat.asa sunt baietii.i-ai ranit orgoliul si acum incearca sa te faca pe tine sa fii la fel de ranita cum a fost el.eu zic ca ar trebui sa ii spui la multi ani fiindca asta te-ar pune pe tine mai presus decat el si te va admira fiindca tu esti mai inteleapta si nu pui la suflet orice lucru nesemnificativ.noroc:*
Ai de ales
ii poti raspunde cu aceeasi moneda: la multi ani ba prostule sau boule
sau ii poti spune, nu ca ai merita, dar la multi ani oricum
Cum te lasa inima
Eu cred ca ar trebui sa-l feliciti indiferent de ceea cum sa comportat cu tine(Urit sau frumos)Dumnezeu ii va face ce vrea Tu insa comportate frumos ca o fata mare si nu-i atrage atentsia.el pur si simplu invidiaza faptul ca nu i-a acceptat.Sa-i zici cuvinte frumoase si sa-idai macar o felicitare. Fundita?(inlove)
anonim_4396 întreabă: