| Slender0 a întrebat:

De la o vreme tot musc lumea.Adica acum o saptamana l-am muscat pe un coleg de umar si abia l-am atins nu l-am muscat tare si l-am invinetit pe loc iar dupa 5 min iar l-am muscat de mana si i-a ramas urma doar de la 2 dinti cred ca erau caninii.Parintii imi spun uneori ca sunt prea sinistrata adica ma inchid in camera si ascult muzica uneori nu vorbesc cu nimeni nu sunt atenta la nimic.Si-mi vine sa musc incontinuu parca sunt atrasa! Oare ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| RyugaHideki a răspuns:

Mie imi place sa fiu muscat, si uneori sa musc. Este o senzatie placuta pentru moment, care, pentru ca ai facut-o de multe ori(ai muscat persoane) ai devenit dependenta de acest sentiment interesanthee hee
Sunt sigur ca te inchizi in camera ca sa scapi de ideea de a mai musca, iar impreuna cu muzica mai reusesti sa iti schimbi gandirea. Nu este nimic grav. Totul sta in autocontrol. Incearca sa nu mai musti o perioada de timp si totul va fi bine happy
Macar 2 saptamani pauzahee hee Si nu te musca nici pe tine si nici bomboanele =D

12 răspunsuri:
| Ballet a răspuns:

Buna.
Vrei cumva sa spui ca esti vampir?hee hee Daca te gandesti la asta crede`ma ca nu e adevarat.
Poate esti doar stresata si ai nevoie de activitati care sa te binedispuna. :}

Succes ^^

| babymik a răspuns:

Te transformi in vampirlaughing glumeam ccred ca stai prea mult singura poate te uiti la filme de groaza si ti sa imbogatit imaginatia si incepi sa te comporti ca actorii oricum incepe sa te comporti si uh normal si sa ai grija sa nu te transformi in vampirlaughing

| Alexăndruţaa a răspuns:

Stai linistita, poate fi doar un "curent". Poate ti se intampla asa. din pura intamplare. Daca vezi ca vei continua sa fi tot asa. eh. du.te si tu la un pshiolog thinking Alte sfaturi, nu stiu zau. Incearca sa fi mai deschisa cu lumea. Sa nu te mai inchizi in tine kissSucces

| Slender0 explică:

Nu sunt vampir!

| IrinaAniri a răspuns:

Fi serioasa, cine de aici crezi ca te crede, sa musti oameni, spui chestia asta doar asa ca se apropia halloweenul.

| Mindreader13 a răspuns:

Semeni cu pisica mea...

| Slender0 explică:

TheCrazyGirl: vorbesc foarte serios de ce asc glumi cu asa ceva? Ma rog crezi ce vrei.

| Slender0 explică:

Asi*

| Slender0 explică:

Ei du-te tu chiar seman cu pisica ta?! I-ati controlwinking

| Ballet a răspuns (pentru Slender0):

La ce raspunsuri te astepti?
E clar ca la asta 'bati' daca citesti atent intrebarea :}

| cthulhu a răspuns:

Pune-ti botnita.

| Equlibrium a răspuns:

Poate fi semn de afectiune, ori de lipsa ei daca necesiti atentie. Nu e nimic rau in asta atata timp cat nu faci din acest obicei unul des si atata timp cat setezi "castoreii" la o intensitate adecvata.