| ChuckBass25 a întrebat:

Buna tpu.de o luna sunt impreuna cu un baiat. vreau sa mentionez ca el vrea sex dar nu ma obliga sau alte chestii a zis ca asteapta. azi si-a cumparat prezervative ca a zis ca nu mai are. nu stiu ce sa cred.el nu este de unde sunt eu facem 1 ora sa ne intalnim.ce sa fac ce sa ii spun? il iubesc enorm... fund :*

10 răspunsuri:
| crisscrisstienne a răspuns:

Doar de o lunathinking ..il iubesti dar totusi...depinde si cati ani aipuppy dog eyesin locul tau nu as face..ar fi prea devreme

| stefanhelios a răspuns:

Incearca sa vezi cum e, asa il faci si pe el fericit, pare un baiat de treaba din ce zici tu ca nu te obliga, pentru ca asa si trebuie sa nu te oblige big grin

| valeriia a răspuns:

Oricat l-ai iubi, parerea mea proprie si umila este ca sunteti de foarte putin timp impreuna si ar trebui sa va cunoasteti mult mai bine. Daca te simti tu pregatita pentru a face acest pas atunci fa-o dar tine minte:Sa nu regreti mai tarziu :* Funda?

| looooLll a răspuns:

Pai din moment ce-si cumpara prezervative e cam logic ca-l si foloseste cu cineva, nu? stiu cum e dragostea, toti trecem prin asta, dar parerea mea e ca el te inseala sau el cumpara pentru ca crede ca la un moment dat o sa vrei sa faci sex cu el. cred ca ar trebui sa aveti o discutie serioasa pe tema asta si trebuie sa-i spui ca tu nu vrei deocamdata ceva mai mult...
funda

| MyaEmy a răspuns:

Ceea ce simti. daca nu vrei sa te culci cu el spune-i adevarul..si daca va insista e clar ca asta e lucrul principal care si-l doreste de la tine.
Sper ca te-am ajutat happy

| ade291 a răspuns:

Chiar daca il iubesti, eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el si sa asteptati pana vei fi pregatita happy.

| Adry05 a răspuns:

Bună!
Depinde ce vrei tu. Eu zic totuşi măcar după 5 luni în colo (asta dacă sunteţi mari ca vârstă) să accepţi să o faci cu el ca să vezi ce fel de persoană e. Dacă îţi dai seama până în cele 5 luni că e un dobitoc care-şi bate joc de tine sau că te înşeală? Nu-ţi va părea rău? Fă-o când te consideri tu pregătită ca să nu regreţi momentul la o posibilă despărţire. Cât despre faza cu prezervativele, mi se pare suspect că şi le cumpără. Mie-mi pare că te înşeală, încearcă să investighezi un pic viaţa lui până să te impli şi să-ţi pui încrederea în el.

| SethMC a răspuns (pentru looooLll):

Sau mai exista si posibilitatea sa o de-a pe laba cu prezervativrolling on the floor)))

suntserios
| suntserios a răspuns:

Il iubesti enorm dupa o luna?

| ChuckBass25 explică:

Am 16 ani si el face 18 in octombrie.