Toata lumea are un moment din asta.Eu am avut o perioada in care plangeam, crezand ca o sa raman toata viata mea fara prieten(nu am avut in viata mea unul nici pana in momentul asta), dar mi-am dat seama mai tarziu ca am fost o tampita.
Din punctul meu de vedere, nu e bine sa ai multi prieteni.Asta e doar ceea ce cred eu.Eu am un grup restrans de oameni cu care stau(5-7) si dintre acestia, o cea mai buna prietena.Cand,ca si tine, simt nevoia sa discut cu cineva, cu ea vorbesc.Ma simt mult mai bine dupa aceea, mai impacata si stiu ca nu ar trebui sa-mi fac griji despre nimic(baieti de exemplu) cand o am pe ea langa mine sa ma sustina.
Si, in legatura cu noptile tale, cred ca ar fi vremea sa gasesti un baiat.Nu neaparat sa fii cu el, poti doar sa-l vezi pe strada si sa-ti muti gandul la el, de la cel la care inca tii.Incercand chestiile astea, mie mi s-a intamplat deseori sa plac foarte tare doi baieti in acelasi timp(o treaba foarte complicata ).
Viata ta nu depinde de acel baiat, fii tu insati din nou! Surprinde-i pe toti si ai incredere in tine, schimba-ti atitudinea si modul de a privi viata.Nu o sa ajungi nicaieri gandindu-te la cum ai fi putut schimba trecutul, asta doar te face sa pierzi surprizele placute din viitor care te asteapta dupa fiecare colt.
Sper sa ai o seara minunata si sa treci cu bine peste momentele triste!