| ℓσνє a întrebat:

Buna TPU happy!

Deci eu am mai fost cu un baiat... apoi am fost despartiti ceva vreme si am inceput sa vorbim iar doar ca prieteni.

Insa eu chiar il iubeam. Si i-am spus ca as vrea sa-l intreb ceva, undeva unde suntem decat noi. Si l-am intrebat daca tine la mine si el a spus "Sa nu-mi spui ca ma iubesti"laughing. Eu i-am raspuns ca "Ba cam da..." si decat a zambit. Apoi a trebuit sa plec pentru ca ma strigase mama.

Voi ce credeti? Avem sanse sa fim iar impreuna? Mentionez ca am vrut de mii de ori sa-i spun dar mi-a fost foarte frica ca ma refuza. Si de abia acum i-am spus.

Am facut bine?

Multumesc anticipat kiss happy.

Răspuns Câştigător
| KokoFredyRadulescu a răspuns:

Zambetul ala poate insemna multe chestii: un zambet gen " stiam asta dar eu nu pot sa simt la fel"; sau un zambet ironic "uite-o si pasta" sau da, chiar si un zambet "si eu simt la fel"... nu ai cum sa stii cu baietii fiecare e cu mentalitatea lui

7 răspunsuri:

Pai da a trebuit sa faci asta, acum daca raspunsul nu era cel dorit nu poti face nimic in legatura cu asta. Daca nu e sa fie trebuie sa treci mai departe

| ℓσνє explică (pentru KokoFredyRadulescu):

El nu a spus clar ca nu tine la mine. A zambit.
Ce insemna zambetul acela?laughing

| valerika1998 a răspuns:

La mine tot cam aceeasi problema o fost...eu socot ca dupa ce el a spus sa nu-i spui ca il iubesti nu trebuia mai mult sai scrii..sa uiti de dinsu..nu va fi usor da el a gresit.dar daca el isi schimba comportamentu este posibil sa fiti impreuna..numai daca si el te iubeste)

Sa astept raspunsul lui?

Da, de ce nu, nu se stie niciodata, dar un sfat, sa nu te astepti sa fie chiar raspunsul pe care il doresti

Ok... dar oricare ar fi raspunsul eu nu voi putea sa-l ignor... a fost prima relatie serioasa si l-am iubit, ca si acum.
Multumesc mult pentru raspuns.

Cu placere. Dai si o Fundita?batting eyelashes