Urat din partea prietenei tale. nici nu stiu daca o pot numi prietena, eu zic sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca nu a fost prea frumos din partea ei sa te faca de ras si mai ales sa refuze invitatia la film dar dupa ce a aflat ca vine si alex sa se razgandeasca. explica-i faptul ca o prietenie se bazeaza pe incredere, sinceritate, comunicare si multe altele! baftaa
Stai calma..cred ca toti avem cate un prieten asa. vorbeste cu ea si clarificati lucrurile...este doar o cearta..sh daca sunteti prietene impacativa:*
Multumesc de raspuns. eu am incercat. dar ea a inceput sa vorbeasca cu sictir. si spune tot felul de lucruri cum ca eu vreau sa o fac pe ea sa cada de proasta in fata tuturor. cand eu nu ii spun nimic. si cand niste retardate au vrut sa o bata ca le-a facut proaste eu m-am luat de ele si i-am luat apararea. si nu apreciaza ca daca nu eram eu ramanea fara par pentru ca alea sunt niste... si de fapt nu realizeaza ca se fac singura de caramel. eu am incercat sa ii explic. fara sa ma cert. dar incepe sa vb urat. si nu mai stiu ce sa fac. cum sa o previn. ea are o parere ff buna despre ea. si de fapt toti din jurul ei o barfesc la mine. dar eu nu ii iau in seama. si incerc sa o apar. si cand cineva spune ceva despre ea ma iau de el. ma rog.
Bun... daca mai comenteaza sa ai aplici si o palama * ce prietena mai ai si u!)), putin cam isterica!
daca da semne ca ai pare rau o poti ierta daca nu >nu! ))