| ℓσνє a întrebat:

Buna TPU.
Deci, prietena mea cea mai buna era pe Facebook, si fata pe care o urasc (deoarece este foarte fitoasa, se macheaza la scoala, se da la toti baietii, si toti o plac, dar pe fiecare ii fraiereste, cand nu mai au cu ce s-o ajute.) a intrebat-o pe BFF-ul meu " Diana ( BFF ) tuh ai ceva cu mine ca si Lorena (eu)? ".
1. tin sa mentionez ca nu am nimic cu ea, si de gelozie nu se pune problema, pentru ca nu am de ce. Daca pe mine ma place cineva ma place pentru ceea ce sunt. Ea mereu le spune celorlalti lucruri rele despre mine, care nici macar nu sunt reale, si tot eu am ceva cu ea. As vrea sa ma lase odata in pace, pentru ca eu nu am mai zis nimic de ea, nici in seama nu am mai bagat-o. Ma amuza faptul ca-si iroseste vacanta cu gandul la ce poate ea sa-mi faca sa ma faca de rusine.

Voi cunoasteti persoane din astea?

Cum le tratati?
( nu spuneti " cu indiferenta " pentru ca in cazul meu nu merge.Fie ca ii zic/fac ceva, fie ca nu, ea face la fel straight face.

Dau fundita la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| AndreeaBz a răspuns:

Sa nu te cobori la nivelul ei.
Daca-ti spune ceva, raspunde-i intr-un anume fel in care sa nu-si dea seama (ironie). da-i raspunsuri inteligente si nu te preocupa de ce spune, cine te cunoaste nu o asculta si cine nu te cunoaste nu cred ca ar trebui sa spuna ceva:*.

14 răspunsuri:
| InvisiblePinkUnicorn a răspuns:

Pai... Am avut si eu astfel de "cunostinte" si sincer imi venea sa ma dau cu capul de pereti numai sa ma lase in pace. Din cate am citit mai sus nu prea stiu ce sa iti zic ca ar merge 100% sigur dar cred ca ai putea sa o pui la punct ( adica sa ii zici verde in fata tot). Dar cine stie ce gendeste fata aia si e posibil sa iti faca viata si mai amara. Sincer acum, nu stiu foarte multe despre ea si nu-i pot ataca punctele slabe fara sa le stiu. Mai zi-mi cate ceva despre ea si iti zic la sigur ce sa faci.winking

| ℓσνє explică (pentru InvisiblePinkUnicorn):

Pai, de ce informatii ai nevoie?laughing

| InvisiblePinkUnicorn a răspuns (pentru ℓσνє):

Mmh... Spre exemplu, la scoala cand ii greseste cineva se crizeaza? Daca da in ce circumstante...

| ℓσνє explică (pentru AndreeaBz):

Mersii pentru raspuns, astept si alte pareri :*.

| AndreeaBz a răspuns (pentru ℓσνє):

Sau daca nu, vorbeste cu ea (serios ) sa vezi care e problema ei, daca tot asa e. fa ce ti-am spushee hee

| ℓσνє explică (pentru InvisiblePinkUnicorn):

Da. Si nu mai vorbeste cu tine mult timp.Decat daca-i ceri tu scuze...
Si daca o auzi cum vb mami ei despre ea:
Ana a mea?! ( asa o cheama) Nuuu, nu cred ca a facut asa ceva.
Poate e si prea rasfatata. Mereu se lauda ca merge in vacante pe la munte, pe la mare, si de fapt ea merge la tara :-J.
In fine, vreo idee?thinking

Nu ai cum sa vorbesti serios cu ea, daca de exemplu m-as duce acum la ea, sa discutam, nu m-ar baga in seama. Si asta m-ar face pe mine sa par ca alerg dupa ea....nu vreaus a ma injosesc.
Mersii:*

Aaa, se crede diva. nu-i da satisfactie atunci happy. Foloseste ironia. cand vorbeste cineva despre ea sa nu ii raspunzi. ii spui sa te lasa cu fetele de genu ca nu te intereseaza nici cat negru sub unghiehee hee.

Pai nici nu ne uitam una la alta.Problema e ca ea ii intoarce pe toti impotriva mea, pe la spate... thinking Si toti, fraieri, o cred pentru ca asa" micuta si draguta ". Pe mine nu m-a pacalit niciodata cu dulcegarii. La mine n-a tinut. Am fost 2 ani cele mai bune prietene. Si cred ca daca fac si eu la fel, o barfesc si tot asa, nu rezolvam nimic. Cel destept cedeaza... happy

Nu am spus sa o barfesti. am spus sa spui ca nu te intereseaza.

Ideea era ca nu face asta in public, ci pe la spate.
Si daca spun ca nu ma intereseaza, ea tot ma barfeste, asta cu " nu ma intereseaza " am spus`o de mult laughing

Ti-am mai zis las-o sa spuna ce vrea.ea cade de fraiera ca te barfeste. si persoanele barfitoare nu sunt vazute bine...

Ok, mersii :*. Azi de la mine primesti o fundita big grin tongue.

Sincer, persoanele de genu nu trebuie bagate in seama de nimeni, dar cei care sufera de atentie ( nu o au si o vor) fac ca ea sa fie popularioh go on dar nu-si dau seama ca o sa ajnga de rasul tuturor. treaba lorhee hee