Sa nu te cobori la nivelul ei.
Daca-ti spune ceva, raspunde-i intr-un anume fel in care sa nu-si dea seama (ironie). da-i raspunsuri inteligente si nu te preocupa de ce spune, cine te cunoaste nu o asculta si cine nu te cunoaste nu cred ca ar trebui sa spuna ceva:*.
Pai... Am avut si eu astfel de "cunostinte" si sincer imi venea sa ma dau cu capul de pereti numai sa ma lase in pace. Din cate am citit mai sus nu prea stiu ce sa iti zic ca ar merge 100% sigur dar cred ca ai putea sa o pui la punct ( adica sa ii zici verde in fata tot). Dar cine stie ce gendeste fata aia si e posibil sa iti faca viata si mai amara. Sincer acum, nu stiu foarte multe despre ea si nu-i pot ataca punctele slabe fara sa le stiu. Mai zi-mi cate ceva despre ea si iti zic la sigur ce sa faci.
Mmh... Spre exemplu, la scoala cand ii greseste cineva se crizeaza? Daca da in ce circumstante...
Da. Si nu mai vorbeste cu tine mult timp.Decat daca-i ceri tu scuze...
Si daca o auzi cum vb mami ei despre ea:
Ana a mea?! ( asa o cheama) Nuuu, nu cred ca a facut asa ceva.
Poate e si prea rasfatata. Mereu se lauda ca merge in vacante pe la munte, pe la mare, si de fapt ea merge la tara :-J.
In fine, vreo idee?
Pai nici nu ne uitam una la alta.Problema e ca ea ii intoarce pe toti impotriva mea, pe la spate... Si toti, fraieri, o cred pentru ca asa" micuta si draguta ". Pe mine nu m-a pacalit niciodata cu dulcegarii. La mine n-a tinut. Am fost 2 ani cele mai bune prietene. Si cred ca daca fac si eu la fel, o barfesc si tot asa, nu rezolvam nimic. Cel destept cedeaza...