| Annabella9719 a întrebat:

Deci sunt intr-o mare belea. Locuiesc in UK.Am 23 de ani.Am primit mesaje de la o pustoaica de 13 ani.Ea e din Austria. Vorbeam de cateva saptamani.Nu am vazut sincer ceva rau in asta.Ea imi trimitea mesaje mereu.Am facut cunostinta.I-am zis ca am un copil. Vorbeam chestii de fete, va jur! Nimic anormal! Ii dadeam sfaturi despre cum sa-si ingrijeasca parul etc. Vorbeam despre fetita mea etc.
Si i-am zis din greseala ca nu exista Mos Craciun.Si ghiciti ce.Mi-a dat mesaj mama ei ca i-am suparat fata.Si ca de ce vorbesc cu ea ca sunt prea mare.Si ca ma da la politie.
Poate sa faca asta? Adica nu i-am vorbit cu tenta sexuala fetei ei.Nimic.Doar intre fete.Imi dadea ea mereu mesaje si am zis sa nu o fac sa se simta rau.
Poate sa-mi faca ceva? Da stiu ca nu am facut bine ca am vorbit cu ea.Dar imi era mila de ea.

30 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

A vrut sa te sperie

| Annabella9719 explică (pentru mgtow):

De ce? Lol? Fi'sa ma spama cu mesaje eu nu ii dadeam mesaje.Acum zice ca nu ma da la politie. Oricum le-am dat block.

| mgtow a răspuns (pentru Annabella9719):

Mentalitate romaneasca asta e

| Annabella9719 explică (pentru mgtow):

E totusi in alta tara straina.Am crezut ca se mai cizeleaza romanii daca locuiesc in alte tari.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu are ce sa iti faca, zau asa. Ce sa iti faca, ca i-ai spus de Mosul? Stai linistita, este doar un copil.

Doar ai toate mesajele cu ce ati vorbit. Numai bine! ^_^

| Annabella9719 explică (pentru DoarBogdan):

Pai asa am zis si eu.Dar pierde timpul aiurea.Si eu am destule pe cap.Nu am nevoie si de tampenia asta.Si contul ei de FB mi se pare suspect.Nu are o poza reala cu ea.Are cu niste femei care nu sunt ea.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Annabella9719):

Pai nu iti bate capul cu asta, sunt numai copii in lume, nu ar trebui sa te stresezi happy
Nici nu ar fi trebuit sa vorbim despre subiectul asta acum big grin. Da-o incolo. Nu mai lua legatura cu ea, lasa mila.

Lol mi-a dat mesaj ca nu ma da la politie.Si sa vorbesc cu fi'sa ca plange tare.Wtf!

| DoarBogdan a răspuns (pentru Annabella9719):

laughing))) Eu zic sa le dai un ignore, sa le blochezi numarul si gata.

Le-am dat si si-a facut ea alt cont si mi-a dat mesaj ca plange rau fi'sa si nu stie ce sa-i faca.Deja ma enerveaza pe mine si imi vine sa ma duc eu la politie!

| Vikaa a răspuns (pentru Annabella9719):

Incearca sa iti dezactivezi contul/sterge-l, fa altul cu alt nume si le blochezi pe contul ala.

| Annabella9719 explică (pentru Vikaa):

Nu pot sa le dau block direct?

| Vikaa a răspuns (pentru Annabella9719):

Pai.da.dar o sa isi faca cont la nesfarsit si tot asa.

| Sofer a răspuns:

Nu are ce să-ți facă.

| Annabella9719 explică (pentru Sofer):

Sigur?

| Sofer a răspuns (pentru Annabella9719):

Sigur 100%. Nu ai făcut nimic rău.

Atunci de ce e nebuna si vrea sa ma dea la politie?

| Sofer a răspuns (pentru Annabella9719):

Blockeazo și uita de ea.

Mi-a dat mesaj ca plange fi'sa si sa vb cu ea! Ce naiba sa mai inteleg?

| Ștefaniq a răspuns (pentru Annabella9719):

rolling on the floor

| siriusblack98 a răspuns:

N-ai ce sa patesti. In cel mai rau caz politia tot pe maica-sa o va acuza pentru neglijenta. Neglijenta din cauza ca nu se intereseaza cu cine vorbeste si ce face fiica-sa pe net.

| Mieeez666 a răspuns:

Congrats, you found a Karen.
N-are ce sa-ti faca, nu-i vina ta ca ma-sa asteapta invitatie oficiala sa-i spuna lu' fi'sa ca nu exista un obez cu barba.

| Annabella9719 explică (pentru Mieeez666):

Pai chiar asa.Eu de la gradinita nu mai cred in asa ceva! Ce oameni!

| Swetlly122 a răspuns:

Mare ti e gradina Doamne.

| Ștefaniq a răspuns:

Mor rolling on the floor

| Annabella9719 explică (pentru Ștefaniq):

Da si mie imi vine sa plang si sa rad.

| eddyEdddy a răspuns:

Daca e din alta tara nulaughing) ca doar nu trimite interpolu pentru asa ceva, sa ii fi si trimis poza cu dick ul si sa vb pervers tot nu avea ce sa iti faca nici daca o amenintai deci esti safe pentru ca trebuie sa ai o varsta sa ai intargarm Facebook si alea e vina lu masa

| Annabella9719 explică (pentru eddyEdddy):

Sunt fata! Nu i-am trimis asa ceva!

| eddyEdddy a răspuns (pentru Annabella9719):

Aaa mai ales daca esti fata, aici e vina mamei, nu ai ce sa patesti
funda?