Daca e din alta tara nu) ca doar nu trimite interpolu pentru asa ceva, sa ii fi si trimis poza cu dick ul si sa vb pervers tot nu avea ce sa iti faca nici daca o amenintai deci esti safe pentru ca trebuie sa ai o varsta sa ai intargarm Facebook si alea e vina lu masa
Aaa mai ales daca esti fata, aici e vina mamei, nu ai ce sa patesti
funda?
Mi-a dat mesaj ca plange fi'sa si sa vb cu ea! Ce naiba sa mai inteleg?
Nu are ce sa iti faca, zau asa. Ce sa iti faca, ca i-ai spus de Mosul? Stai linistita, este doar un copil.
Doar ai toate mesajele cu ce ati vorbit. Numai bine! ^_^
Pai asa am zis si eu.Dar pierde timpul aiurea.Si eu am destule pe cap.Nu am nevoie si de tampenia asta.Si contul ei de FB mi se pare suspect.Nu are o poza reala cu ea.Are cu niste femei care nu sunt ea.
Pai nu iti bate capul cu asta, sunt numai copii in lume, nu ar trebui sa te stresezi
Nici nu ar fi trebuit sa vorbim despre subiectul asta acum . Da-o incolo. Nu mai lua legatura cu ea, lasa mila.
Lol mi-a dat mesaj ca nu ma da la politie.Si sa vorbesc cu fi'sa ca plange tare.Wtf!
))) Eu zic sa le dai un ignore, sa le blochezi numarul si gata.
Le-am dat si si-a facut ea alt cont si mi-a dat mesaj ca plange rau fi'sa si nu stie ce sa-i faca.Deja ma enerveaza pe mine si imi vine sa ma duc eu la politie!
Incearca sa iti dezactivezi contul/sterge-l, fa altul cu alt nume si le blochezi pe contul ala.
Congrats, you found a Karen.
N-are ce sa-ti faca, nu-i vina ta ca ma-sa asteapta invitatie oficiala sa-i spuna lu' fi'sa ca nu exista un obez cu barba.
Pai chiar asa.Eu de la gradinita nu mai cred in asa ceva! Ce oameni!
N-ai ce sa patesti. In cel mai rau caz politia tot pe maica-sa o va acuza pentru neglijenta. Neglijenta din cauza ca nu se intereseaza cu cine vorbeste si ce face fiica-sa pe net.
De ce? Lol? Fi'sa ma spama cu mesaje eu nu ii dadeam mesaje.Acum zice ca nu ma da la politie. Oricum le-am dat block.
E totusi in alta tara straina.Am crezut ca se mai cizeleaza romanii daca locuiesc in alte tari.
Anonimul35 întreabă:
Anonimul35 întreabă: