| annaZz a întrebat:

Din nou, am o mica mare problema. De curand, eu si o colega ne chinuiam una pe alta. S-a enervat (vreau sa precizez ca sunt prietene foarte foarte bune ) si a strigat prin clasa ca-mi place de un baiat. Ce a spus a fost o mare minciuna, dar toata lumea crede si barfeste. In plus, chestia asta dauneaza reputatiei mele. Este, practic si teoretic, cel mai bleaah baiat din clasa. Acum ca vine vacanta, o sa ma macine ideea asta toata vara. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| fluture156 a răspuns:

Eu zic da ii faci la fel sau sa uiti(depinde de firea ta), pentru ca nu merita, nici daca e cea mai buna prietena. Cei mai buni prieteni nu te tachineaza sau alte chesti decat daca nu iti este prieten. Crede-ma si eu trec prin ceva asemanator. :*

6 răspunsuri:
| Riflex a răspuns:

Pai in locul tau o prindem afara sau oriunde si o bateam! Si dupa aceea ii faceam si eu la fel, si pe laga lucrurile astea o mai puneam sa zica ca a mintit cand a zis lucul ala!

| deniiissss a răspuns:

scumpo nu ii baga in seama...pana la urma gura lumii nu o astupa nimeni nu trebuie sa te intereseze ce spun colegii prietenii adevarati stiu adevarul. orqum dupa vacanta va uita toata lumea te asigur. funda?

| daassh a răspuns:

Sa stai linistita si sa iti vezi-ti de viata ta.Nu ar trebuie sa te intereseze de ce spune lumea, tu ai viata ta si stii cum e ea, lumea e rea si te vorbeste oricum si daca ti se intampla ceea ce ti-s-a intamplat si daca nu tot asa te barfeau mai devreme sau mai tarziu.Succes!

| fluture156 a răspuns (pentru fluture156):

Sa*

| annaZz explică:

Multumesc tuturor!

| Vasalica_Mitica_1985 a răspuns:

Cum sa intrebi asa ceva? ai mai mult de 12 ani?