Daca i place sa rada mult atunci, parerea mea e Fa-i un CD sau DVD cu mai multe inregistrari. cauti pe youtube. mai explicit? Alege tu Doru Octavian Dumitru sau Garcea. ai vazut vreun videoclip de alui Doru Octavian DUmitru sau Garcea? daca nu cauta pe youtube. uita-te la mai multe eu te asigur ca o sa razi cu lacrimi. si vezi tu le downloadezi dp youtube. te gandesti mai bine. Un album foto, un m4, telefon, o perna in forma de inima, un urs mare de plus, o felicitare super, haine, accesorii, pantofi, ceas de mana, o pusculita, un lantisor din aur sau argint, un puzzle, un film, poti sai faci un videoclip tu pe youtube cu poze, cercei, exista o gramada de lucruri depine si de preferinte
Deci e prietenaa..Pai i-ai un cadou normal..Si pe langa ia o papusa/masinuta/lingura/suzeta si inveleste-o in muuuuuulte hartii... O sa i ia ceva sa deschidaa astaa. si apoi o sa gaseasca inauntru? Un nimic mic fara valoaree, care la momentul ala e super haios :p
Spune-mi mai multe detalii despre prietena ta. gen cati ani are? cu ce se ocupa. ce ii place ei sa faca. Hai ca stii tu Astept raspuns.
Pai face 14 ani...nebuna putin sau de fapt putin mai mult:]] rade nonstop. si alte chesti
anonim_4396 întreabă:
Danielaaa22 întreabă:
Loveisin întreabă: