| fearlessss a întrebat:

Buna TPU.E cam devreme sa ma gandesc acum dar, ma rog.sunt in clasa a 7-a, la cea mai buna scoala din oras.Invat foartee bine.Insa intr-a 9 -a eu vreau sa merg la un liceu asa si asa unde e mai multa libertate,mai usor,am multi prieteni,poti fuma in pauze, ma rog.Insa parintii nu sunt de acord cu acel liceu zicand ca sunt multi golani etc.Dar eu chiar vreau acolo va roog ajutima.Si asa pana acum dintr-a 5 pana intr0a 7 stau mai mult singura in clasa fiindca nu suport colegii.

Răspuns Câştigător
| Mirunelu a răspuns:

Pui liceul la care vrei tu primul si nu le spui nimic, lor le spui ca ai pus liceul la care vor ei primul si cel la care vrei tu al doilea, cand intri la cel care vroiai tu le spui ca n-ai avut media destul de mare sa intri unde si-au dorit ei. Sau ca atunci cand le-au bagat in calculator au pus ei gresit numerele. Daca chiar iti doresti sa iti alegi singura liceul exista metode...

8 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Daca parinti se inpotrivesc, tu ce ai putea face, deocamdata esti mic/mica si nu poti lua tu decizi pe propria forta, dar daca e sa discuti cu ei si sa-i convingi ca e mai bine la acel liceu pentru tine, cu siguranta te vor lasa, dar e cam greu sa dovedesti acest lucru(avand in vedere ca doresti sa mergi la un liceu mai slabut), iar ei sunt constienti ca nu iti va fi bine si ca vei face "prostii" adica exact ce ai mentionat tu mai sus.Succes!
P.S Ei iti doresc tot binele, de aceea nu isi doresc sa te lasa sa te duci la acel liceu.

| 789456123 a răspuns:

Eu sunt de parere ca parinti trebuie sa isi lase copii sa aleaga singuri locul unde sa studieze, sti cum se spune daca un copil vrea sa faca o prostie poate sa o faca orisiunde, iai si tu pe ai tai mai cu frumosul roaga-i mai tot timpul si intr-un final poate reusesti sa ii convingi.

| Tmcn a răspuns:

Având în vedere cum scrii nu prea aş zice că înveţi foarte bine. Liceul îl alegi tu nu părinţii, cel puţin aşa ar trebui.

| Mirunelu a răspuns:

Cand pui optiunile liceelor este o foaie pe care scrii un cod din cifre, nu numele liceelor. Completeaza foaia aia cand nu sunt atenti parintii tai si pune codul de la ce liceu vrei tu, sau minte-i ca codul ala este de la liceul la care vor ei. Mai greu sa-si dea seama daca nu retin codurile alea.

| fearlessss explică (pentru Tmcn):

Scuza-ma dar nu sunt la ora de romana si oricum scriu pe pc ceea ce e total diferit de scrisul de mana deci.

| fearlessss explică (pentru Mirunelu):

Uneori cand se intuneca devreme vine tata cu masina sa ma ia ca e mai usor, si ce va zice cand ma ia de alt undeva?laughing Sau sedintele cu parintilaughing
Sau tu zici sa scriu liceul la care vreau si le spun dupa? Asa s-ar supara rau...

| Tmcn a răspuns (pentru fearlessss):

Prin ce e diferit? Că în loc să scrii, tastezi? Nu sunt aceleaşi cratime, aceleaşi semne de punctuaţie? Nu e nevoie de o ordine într-o propozilie/frază?
Nu suntem la şcoală, dar din moment ce spui (lauzi) că înveţi FOARTE bine, ar trebui să se vadă asta.

| fearlessss explică (pentru Tmcn):

Nu m-am laudat am zis asta ca sa stiti de ce vor la liceul acela si asa...Nu am de ce sa ma laud cu asta, din moment ce nu ma intereseaza.