anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram azi cu mama în autobuz, in picioare(nu erau locuri libere) și un bărbat la vreo 50 de ani care stătea pe scaun lângă mine s-a uitat super insistent la mine, iar eu l-am observat dar am crezut ca mi se pare, ca sunt paranoica. Mama i-a tras o privire puternica și l-a speriat (am 14 ani) și a zis ca o sa coboram la următoarea stație, iar eu eram destul de confuza, nu știam de ce coboram. Când am coborât m-a certat ca de ce nu sunt atenta la semnalele ei și ca ala aproape ma prinsese de picior(Faza cu piciorul cred ca a inventat-o, de obicei mai exagerează puțin ca să ma facă sa înțeleg situatia). De atunci sunt foarte speriata. Îmi dați va rog niște sfaturi cum sa ma obișnuiesc cu întâmplarea și sa trec peste? FUNDĂ!

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da' cred că ți-a plăcut, așa-i?

| Anonima975 a răspuns (pentru sierra1):

Cat de idioata poți sa fi...

| sierra1 a răspuns (pentru Anonima975):

Hai recunoaște, cred că și lu mamă-ta

| Anonima32145 a răspuns:

O sa mai patesti de astea la greu. In Romania deocamdata e complet normal... Nimeni nu ia vreo masura asa ca poti doar sa te obisnuiesti.

| Goete a răspuns:

E foarte periculos daca se uita la tine.
Mai ales in autobus.
Au murit multi asa.

| cristiankitzu a răspuns:

Nu are rost sa fii speriata, trebuie sa fii foarte atenta la mama ta, ca am patit si eu, pe mine uneori ma certa ca de ce nu eram atent la mama mea, in fine, a fost acum 2-3 ani, in prezent nu-mi mai face asalaughing
Sanatate

| Andreeush a răspuns:

Fii mai atentă la cei din jurul tău și nu sta pe lângă persoane dubioase.