| Iuliana999 a întrebat:

Bună TPU... Este a treia oară când scriu această întrebare pentrucă nu se postează... Sunt tristă și deprimata în legătură cu prietenii! Deci pur și simplu nu am niciun prieten apropiat, deci am o prietenă la București, am încercat să o fac pe ea cea mai bună prietenă dar ea nu vrea să afle ceilalți prieteni de la București probabil ca eu sunt de la țară sau nu stiu, postez lucruri în cronologia ei sau poze și nu da niciun comentariu dar în rest este foarte deschisă și îmi spune tot pe chat, mai am o colega dar ea sta mereu cu o altă colega, ea îmi spune ca mă iubește dar cică "nu îmi arăta" o dată a luat.o în brațe pe față aia și pe încă o colega și le.a supus ca le iubește iar eu cu o altă colega stăteam în spatele lor și ne uitam ca două proaste și i.am zis ca m.a deranjat asta pentru ca nu e prima dată când face asta și nu ca i.aș spune eu cu cine să stea dar mă deranjează ca spune ca mă iubește și chestii iar ea... M.am supărat pe ea atunci iar ea a început să mă ia cu vrajeli ca cică să mă bag sub pielea lor dar ele înjura și vorbesc doar despre sex iar mie nu îmi place să vorbesc despre asta și să injur, ea sta numai cu fețele alea și eu pur și simplu nu le suport pentru ca sunt false si sclifosite, de exemplu dacă este un profesor sau le scoate la tablă vorbesc dulce și pițigăiat și când nu e niciun profesor injura, acum sunt supărata pe ea, ea a făcut revelionul la fata aia iar eu la niște prieteni majorichestiiinvitat.o la revelion la noi ca să ne vedem iar ea a zis "sure never" și m.am enervat, astăzi este ziua feței cu care sta ea și i.a scris ditamai romanul de nici nu va închipuiți și i.a zis ca o să îi zică ce mi.a zis și mie iar mie mi.a scris vreo 5-6 rânduri și m.am enervat și mai tare, mai am niște prieteni majori la care am facut revelionul pe care îi iubesc și țin foarte mult la ei dar lor nu pot să le spun secrete sau chestii, și mai am o prietenă dar ea de când este clasă a 9 a nu mai este la fel înainte vorbeam mereu iar acuma mi.a și dovedit ca nu vrea ca lumea să stie nici măcar ca mă cunoaște dar ca suntem prietene nici măcar nu am mai vorbit demult cu ea, mereu am zis ca poate o să îmi fac și eu o prietenă la liceu dar până atunci mai este un an și un semestru, habar nu am ce să fac, daca ați putea să îmi dați niște sfaturi, fără înjurături, mulțumesc! Mă scuzați dacă am greșit gramatical dar tableta mea este setata să corecteze și uneori mai pune căciulițe! P.s nu e tot dar nu am timp să scriu tot.

4 răspunsuri:
| FataȘarpe a răspuns:

Sunt exact ca tine. Am doar 5 prieteni cu care vorbesc din an in paste. Dar am o familie mare si nu e nu stiu-ce. Am avut o gramada de probleme de care nu stie nimeni si viata sociala mi se pare neimportanta. Ma doare in **** de prieteni. Oricum sunt extrem de imaturi si trebuie sa ma prefac draguta si proasta cand sunt cu ei. Iar eu sun opusul. Nu te consuma. Incearca sa vorbesti cu alti prieteni de-ai fetei aleia pe care-i trateaza ca si pe tine si imprieteneste-te mult cu ei. Poate o sa fie geloasa, daca nu vroia sa scape de tine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai tu trebuie sa cauti prietenii acolo unde te regasesti pe tine, in primul rand.
Nu fi trista. Stiu ca ai zis fara incurajari...
Stiu genul alea de fete. Mi s-a urat in liceu cu ele in clasa.
E bine ca nu vrei sa fii ca ele, cu injuraturi si din alea.
Sa iti dau exemplul meu. Anturajul din scoala era cam la fel. Ca sa fii cu cainii trebuia sa fii un caine happy. Dar nu am facut-o. Am asteptat pana la liceu si acolo mi-am facut prieteni cu care am ras impreuna de nu am mai putut happy
Oricum. Asteapta pana la liceu. Nici nu o sa iti dai seama cat de repede trece timpul, crede-ma.
Pana atunci poti sa vorbesti pe TPU, nu stiu, zic si eu. Aici se gasesc multe persoane care sa iti tina companie.
Eu am gasit o multime care gandesc ca mine, si nu conteaza ca sunt din alta parte a tarii. Dar gandul ca gandesc ca mine imi este de ajuns.

Stiu ca nu te-am ajutat cum te asteptai.
Daca mai ai alte intrebari, ma gasesti pe aici.
Bafta.

| Divy a răspuns (pentru FataȘarpe):

Dacă te prefaci ce prieteni sunt aceia ..nu uni adevărați și sper să nu te doară nicăieri mai ales pentru ei. Sper să fi sănătoasă și fericită ^_^ cât de curând

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Oricand ai nevoie de un sfat, suntem aici:-)