Sunt exact ca tine. Am doar 5 prieteni cu care vorbesc din an in paste. Dar am o familie mare si nu e nu stiu-ce. Am avut o gramada de probleme de care nu stie nimeni si viata sociala mi se pare neimportanta. Ma doare in **** de prieteni. Oricum sunt extrem de imaturi si trebuie sa ma prefac draguta si proasta cand sunt cu ei. Iar eu sun opusul. Nu te consuma. Incearca sa vorbesti cu alti prieteni de-ai fetei aleia pe care-i trateaza ca si pe tine si imprieteneste-te mult cu ei. Poate o sa fie geloasa, daca nu vroia sa scape de tine.
Pai tu trebuie sa cauti prietenii acolo unde te regasesti pe tine, in primul rand.
Nu fi trista. Stiu ca ai zis fara incurajari...
Stiu genul alea de fete. Mi s-a urat in liceu cu ele in clasa.
E bine ca nu vrei sa fii ca ele, cu injuraturi si din alea.
Sa iti dau exemplul meu. Anturajul din scoala era cam la fel. Ca sa fii cu cainii trebuia sa fii un caine . Dar nu am facut-o. Am asteptat pana la liceu si acolo mi-am facut prieteni cu care am ras impreuna de nu am mai putut
Oricum. Asteapta pana la liceu. Nici nu o sa iti dai seama cat de repede trece timpul, crede-ma.
Pana atunci poti sa vorbesti pe TPU, nu stiu, zic si eu. Aici se gasesc multe persoane care sa iti tina companie.
Eu am gasit o multime care gandesc ca mine, si nu conteaza ca sunt din alta parte a tarii. Dar gandul ca gandesc ca mine imi este de ajuns.
Stiu ca nu te-am ajutat cum te asteptai.
Daca mai ai alte intrebari, ma gasesti pe aici.
Bafta.
misauratcuviata întreabă: