| FrumusicaAndreea500 a întrebat:

Este o chestie de adolescenti.

Eu cu iubitul meu ne-am certat foarte tare.El nu m-a lovit nu mi-a facut nimic decat a tipat.Iar cand s-a suparat foarte tare a venit la mine m-a sarutat si a plecat.

Motivul pentru care ne-am certat este urmatorul :

Voiam neaparat sa merg cu el la balci.
El nu voia mi-a zis ca are niste probleme astazi pe care nu le poate zice nimanui.
Da eu am inceput cearta mare recunosc.

Si nu ma mai baga in seama cand am fost la antrenorul lui de sport.Mi-a zis ca se antreneaza.Si nu-i iesea nici o miscare.A cazut pe jos.Atunci am fugit sa-l ridic.Cand am pus mana pe el s-a uitat la mine si-a smucit mana si mi-a zis sa plec ca nu vrea sa vorbeasca cu mine cat timp face sport. Dupa m-am mai uitat la el cadea intruna.La un moment dat proful lui l-a pus sa faca 100 de flotari.Le-a facut foarte repede.Si la final a vrut sa incerce nu stiu o schema ciudata sare si se da de 2 ori peste cap.Si imi era foarte frica i-am zis sa nu faca acest lucru.Cand a sarit am inceput sa plang.Cand a cazut s-a rostogolit nu stiu eu cum a facut el dar i-a iesit.SI acum nu mai am ce sa fac.

Este foarte suparat si imi zice :
-De ce nu vrei sa intelegi ca am o problema? Vrei neaparat la balci? Iti dau bani si te duci doar lasa-ma nu pot sa vin de ce nu intelegi?

Si nu vrea sa-mi zica ce problema are crying.

Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea draga, niciodata daca te mai duci la sala unde se antreneaza prietenul tau, nu mai sta de vorba cu antrenorul!

Mai mult, faptul ca te-ai dus sa-l ridici dupa ce el cazuse incercand sa invete o miscare, l-ai umilit fata de prietenii lui.

El trebuie sa arate ca e dur la sala, nu ca ar ajunge o adolescenta sa-l ridice de pe podea, nu-l incurajezi, ai pui piedica.

Evita sa te duci prea mult la sala, spune-i ca-ti pare rau, ca ai venit dupa el sa-l ajuti, cere-ti iertare!

Miscarile nu-i mai ies intrucat prezenta ta acolo, la sala, al inhiba, al macina psihic, este mahnit si daca nu ti-a spus, macar pe ocolite, nici nu vrea sa te supere.

Nu mai tipa cand al vezi ca sare, se rostogoleste la sala si etc. nu te mai duce asa mult dupa el, nu mai discuta cu prietenii lui despre ce face el la sala, prietenii lui, cred deja ca-l umilesc la vestiare: ce mah' esti barbat ori muiere de te ridica prietena de jos?

Sa-ti spuna ce alte problema are, arata-te ca nu te mai bagi cu japca sa le rezolvi fara sa ai incredere in el, si pentru inceput, cere-ti scuze referitor la ce ti-am scris mai sus, bafta!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vai ce urat, chiar asa te bagi in sufletul lui? lasa l sa isi vada de sportul lui, cade se ridica singur ca de aia e barbat

| Mădă2016 a răspuns:

Hehe! Toata povestea voastra ar trebui filmata sigur ar iesi un film de nota 10! Poate are probleme cu familia, poate parinti lui s-au certat foarte rau sau cine stie ce happy Totusi acordai timp happy

| FrumusicaAndreea500 explică (pentru anonim_4396):

Sa sti ca niciodata nu l-am mai vazut sa nu-i iasa nici o miscare la parkour. sad