Dar care e faza cu bustiera? ca nu inteleg fii mai directa oleaca.Te incomodeaza sau iti ascunde decolteul si asta te afecteaza psihic ( sa nu mi-o iei in nume rau dar nu am inteles bine care este problema cu bustiera)
Bună! Sunt și părinți de genul...cum e mama ta. Dacă nu te înțelege, încearcă să îți strângi tu bani. Nu e musai să îți cumperi unul de 80-90 de lei, sunt și la 15-20. Sau, când mergi la magazin, îi propui atunci ceva de genul: "Mamă, unul de ăsta nu ar fi potrivit?" (dacă ai curajul să îi spui asta). Sau poți chiar să "împrumuți" de la ea, cu toate că nu e prea igienic. Și dacă prin bluze o să se observe, înainte de a pleca, intri in camera ta, în baie și ți-l iei, apoi tragi repede haina pe tine, nu o să te verifice la ușă (părerea mea).
Fundă?
Pot sa-mi cumpar, dar daca nu e de acord, nu are rost. Nu ma pot ascunde, e greu.
Pai..nu stiu cum sa zci. Stii ce as face eu in locul tau? Pai..in primul rand (daca mama ta iti da bani de buzunar pentru la scoala) i-as strange iar apoi. fara sa sit maicamia mias cumpara un sutien. Adica..de acasa plec fara sutien.iar apoi atunci cand ajungi la scoala du-te la baia si punetil, iar dupa ce te duci iar acasa du-te la baie si scoatetil. Ce zici?
Funda?
:* :*
E prea greu + mai e si ascunsul.