Bună! Sunt și părinți de genul...cum e mama ta. Dacă nu te înțelege, încearcă să îți strângi tu bani. Nu e musai să îți cumperi unul de 80-90 de lei, sunt și la 15-20. Sau, când mergi la magazin, îi propui atunci ceva de genul: "Mamă, unul de ăsta nu ar fi potrivit?" (dacă ai curajul să îi spui asta). Sau poți chiar să "împrumuți" de la ea, cu toate că nu e prea igienic. Și dacă prin bluze o să se observe, înainte de a pleca, intri in camera ta, în baie și ți-l iei, apoi tragi repede haina pe tine, nu o să te verifice la ușă (părerea mea).
Fundă?
Pai..nu stiu cum sa zci. Stii ce as face eu in locul tau? Pai..in primul rand (daca mama ta iti da bani de buzunar pentru la scoala) i-as strange iar apoi. fara sa sit maicamia mias cumpara un sutien. Adica..de acasa plec fara sutien.iar apoi atunci cand ajungi la scoala du-te la baia si punetil, iar dupa ce te duci iar acasa du-te la baie si scoatetil. Ce zici?
Funda?
:* :*
Pot sa-mi cumpar, dar daca nu e de acord, nu are rost. Nu ma pot ascunde, e greu.
Dar care e faza cu bustiera? ca nu inteleg fii mai directa oleaca.Te incomodeaza sau iti ascunde decolteul si asta te afecteaza psihic ( sa nu mi-o iei in nume rau dar nu am inteles bine care este problema cu bustiera)
misauratcuviata întreabă: