Mamaaaaaa... imi esti datoare cu o pereche de ochelari!
Liniste in sala, incepe procesul! ))
1.e bine ca te intelegi si cu cealalta persoana, sa nu trebuiasca sa te bazezi doar pe 'bff'ul tau"
2.nu e bine ca se crede desteapta.
3. Daca pana acum nu ai ajuns pe locul 1, nici nu vei ajunge(am patit si eu asa)
4. ai avut dreptate, ai fost o optiune.
5.nu lasa pe alti sa te manipuleze si sa te intoarca si rastoarca pe toate partile.
6. 6 ani nu e mult, eu am renuntat dupa 9 ani si ceva.
7. nu mai scrie povesti atat de lungi, ca nu merita...
trebuie sa fi flexibila, daca contezi doar pe ea, si isi da seama de chestia asta, ca e singura ta alternativa o sa ajungi mereu pe plan secundar.
ce ar fi sa iesi in lume cand ai timp si sa iti faci niste prieteni noi? Eu una zic ca nu ti-ar strica scumpa:*!
Bunaa..deci si eu sunt intr-o situatie la fel de vreo 2-3 ani.Treaba e ca daca ea te considera pe locul 2 ar trebui sa te muti in banca cu BFF-ul tau.Si sa o lasi impace.Pana la urma prietena ei va uita de ea odata si odata si ea se va intoarce la tine si tu nu ar mai trebui sa o ierti si sa ii aduci aminte de tot ce ti-a facut.Dar daca tu ai zis ca ea pentru tine e pe locul 1, atunci sunt sigura ca o vei ierta chiar daca asta se va intampla peste 5-6 luni poate 1 an.Si eu sunt la fel, ti-am zis si si eu o sa-mi postez ''povestea'' pe TPU sper sa o citesti si tu pe a mea si sa imi dai niste sfaturi.Cum ti-am dat si eu tie. Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Las' ca oricum ti-o strici cand incepe scoala Dar faza e ca eu stau in banca cu,, BFF'ul asta'' si prietena asta cu care ma inteleg super de 2 ani, sta singura si daca stau in continuare cu ea va considera ca poate sa faca ce vrea cu mine, pe cand daca nu stau, prietenele ei din clasa ma vor barfi si ma vor vedea ca o,, tradatoare''
Buna am avut si eu o prietena asa dar am gasit solutia mi-am gasit alti prieteni si ea s-a suparat foarte tare din pricina asta totusi la noi erau 7 ani de prietenie in care nu ne certam des dar totusi stiam ca ea ma barfea pe la alte colege si mie imi zicea de el dar de cand am alti prieteni ea s-a vazut nu pe locul 2 ci pe 10 si uite asa si-a vazut fiecare de treaba ei. Dupa un an de cearta in care vorbeam doar ocazional am inceput sa ies cu ea pe afara dar nu ca inainte ci ca 2 amice si ea incerca sa sse apropie de mine dar nu am lasat-o pentr ca stiam cat de mult m-a ranit si inco o va face daca mai stau cu ea asa ca am decis sa o las ca si pana acun 2 luni! Sper ca ai de invatat din povestea mea!
misauratcuviata întreabă: