| gklmdsflngklsdng a întrebat:

Bună TPU, eu am 14 ani, si am cunoscut un baiat vara trecuta el are 23 ani si am o relatie cu el, suntem de 3 luni impreuna, si nu stiu cum sa ii spun mamei, daca nu o sa fie de acord mi-e frica ca ii spune tatalui. si mi-e frica sa nu ma certe eu m-am gandit sa plec de acasa mama este in Germania dar nu pot face asta si nu stiu cum sa o conving pe mama si sa-i zic ca stau cu el ia nu ma lasa deloc sa am prieten si nici tata pentru ca spune ca sunt prea mica dar baiatul ala chiar tine la mine si eu tin la el puppy dog eyes

Cine imi poate da un sfat primeste fundita :* cat de repede se poate big grin

Răspuns Câştigător
| wantedgirl a răspuns:

Scumpa mea, baga -ti mintile in cap, pe bune! Cum sa fii cu unu` de 32 de ani? E cam mare, te inteleg tii la el, stiu acest sentiment, dar tu ai de pierdut. Daca tot spuneai ca ti-a fost prieten foarte bun, o sa inteleaga ca nu poti avea o relatie cu el. Un baiat de 23 de ani sa stea cu o fata de 14 ani thinking parerea mea e, ca doar profita. Spui tu ca mama ta e rea, si nu te lasa sa ai iubit, nu-i adevarat ea tine foarte mult la tine se vrea sa te protejeze. Nu te grabii asa tare sa te maturizezi, sa ai un iubit ..si chestii d`asteawinking Este doar un sfat, nu-l lua in nume de rau, eu stiu cum sunt fazele astea, sper ca te-am ajutat! Multi pupuci:* Fundita?puppy dog eyes

| gklmdsflngklsdng explică (pentru wantedgirl):

Multumesc:*:*:*:*:* da ai fundita big hug :*:*:* tii pup te rog imi dai id tau sa mai vorbim :* big hug :* sa iti povestesc mai multe poate potii sa ma ajutiihappy:*

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Koocker a răspuns:

Uital... Viata ta este inca inainte o sa ai timp sa iubesti Iti complici viata...
Crezi ca esti tare dar gandeste-te real
Ce faci? Unde easti? Cum traiesti? Citi prieteni ai? Cum inveti?

| gklmdsflngklsdng explică (pentru Koocker):

Nu pot sa il uit tin la el si tine si el la mine big grin

eu vreau doar sa ii spun mamei si tatalui atata tot dar mi-e fricapuppy dog eyes