Scumpa mea, baga -ti mintile in cap, pe bune! Cum sa fii cu unu` de 32 de ani? E cam mare, te inteleg tii la el, stiu acest sentiment, dar tu ai de pierdut. Daca tot spuneai ca ti-a fost prieten foarte bun, o sa inteleaga ca nu poti avea o relatie cu el. Un baiat de 23 de ani sa stea cu o fata de 14 ani parerea mea e, ca doar profita. Spui tu ca mama ta e rea, si nu te lasa sa ai iubit, nu-i adevarat ea tine foarte mult la tine se vrea sa te protejeze. Nu te grabii asa tare sa te maturizezi, sa ai un iubit ..si chestii d`astea Este doar un sfat, nu-l lua in nume de rau, eu stiu cum sunt fazele astea, sper ca te-am ajutat! Multi pupuci:* Fundita?
Uital... Viata ta este inca inainte o sa ai timp sa iubesti Iti complici viata...
Crezi ca esti tare dar gandeste-te real
Ce faci? Unde easti? Cum traiesti? Citi prieteni ai? Cum inveti?
Nu pot sa il uit tin la el si tine si el la mine
eu vreau doar sa ii spun mamei si tatalui atata tot dar mi-e frica
Sunt minoră nu pot să fac, asa ceva tin la el mult dar eu vreau sa ii spun mamei dar ia nu ma lasa sa am prieten si eu la baiatul asta tin mult am fost prieteni si il cunosc foarte bine si dupa ceva timp suntem impreuna dar nu stiu cum sa i zic mamei mama e cam rea nu este genul sa ma lase sa fac ce vreau si nu o suport :d
FataCuBuff : Tu gandesti? pe bune acum, cum sa-i spui unui copil de 14 ani sa fuga cu un barbat de 3 de ani? Doamne fereste tine pentru tine, e un sfat prostesc. Probabil asa faci tu, dar nu invata si pe alti, are timp de iubit, si de toate prostiile. Cum sa se impuna in fata mamei ei? Totusi e mama ei, i-a dat viata. si in plus e minoraa!
Multumesc:*:*:*:*:* da ai fundita :*:*:* tii pup te rog imi dai id tau sa mai vorbim :* :* sa iti povestesc mai multe poate potii sa ma ajutii:*