Daca ai 18 ani inseamna ca ar trebui si creierul tau sa aiba tot atat. dupa ce zici tu aparent saracul a ramas in urma...CUm naiba sa incerci de capul tau ovule? Adica esti ataat de ocupata incat nu poti merge la un medic ce naiba?
Tu nu auzi ca eu am mai luat un tratament care nu a dat roade? acela mi l-a prescris medicul. daca medicii sunt incompetenti nu este vina mea.
Pai da frate da te duci la alt medic...simplu.Ca prin astea am trecut si eu ia stai.Dr Ertan Zan a parut mai mult decat ok.Am inteles ca e la municipal dimineata pana pe la 9 jumate...Eu am avut momentan doar o discutie cu el dar a fost foarte interesat si rabdator si m-a intrebat de o groaza de lucruri..Ai putea sa incerci sa dai de el..IN rest ginecologi buni.n-am gasit pana acum.
Si dca eu as fi la 500 de km de Bucuresti? acum trebuie sa ma duc neaparat la doctorul unde ai fost tu? am fost la cabinet de 2 ori pana acum si nu a functioNat niciun tratament
Pai atunci intreaba frumos pe net pe cei din orasul tau dc stiu vreun doctor capabil...Simplu.Eu iti zic ca nu e ok sa iei de capul tau pentru ca iti poate face si mai rau la modul ca o sa ai vreo scurgere de nu mai poti iesi din casa si tu tii sa ma contrazici in orice..Atunci fa ce te taie capul! Fa experimente pana o sa nimeresti ceva. daca asta ti se pare in regula