| Lary_Larisa_1983_8lgL a întrebat:

Buna TPU.
Eu aveam o prietena foarte buna, eram nedespartite. Dar, de cateva luni am inceput sa ne certam si acum suntem dusmance. Ea ma jigneste, vrea sa dea cu bicicleta peste mine, intoarce toti copii impotriva mea, arunca cu apa in mine, la ora de desen mi-a pus acuarele in cap etc.
Si intr-o zi, in parc, am pregatit o vanatoare de comori pentru 2 prieteni care trebuiau sa ajunga in parc si am ascuns biletele si comoara (niste figurine si un cercel de argint pe care il gasisem pe jos. Cand au ajuns copiii, le-am dat harta, iar cand au ajuns in locul cu primul biletel era rupt. Dupa am cautat si toate biletele erau rupte si "comoara" era furata. Fata a venit kla noi, a ras si a recunoscut ca ea le-a luat si ca nu le da inapoi si dupa s-a strambat la noi, ne-a injurat si a plecat.
Deci ce sa fac ca sa nu se mai ia de noi?
P.S: Stiu ca nu e categoria potrivita
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii indiferenta cu ea. Te duci in fata ei si ii spui " Te comporti ca un copil mic. Te tii toata ziua dupa mine si faci pe fetita rea. Nu impresionezi pe nimeni. Ai zis ca nu mai suntem prietene, pai atunci vezi-ti de viata ta. Daca te tot iei dupa mine, înseamnă ca regreti. Eu nu regret nimic. Nu-mi pasa de ceea ce faci." Atata-i faptul ca tu esti persoana matura si ea e doar o copila rasfatata. Desteptul cedeaza primul.

4 răspunsuri:
| LoveBlueSky a răspuns:

Buna,

Stai linistita ca ea rau isi face singura. Daca vorbeste urat si se comporta urat lumea de ea o sa fuga si nu de tine.
Ce trebuie sa faci? Las-o in pace si nu o baga in seama.Cand ea injura sau se stramba, tu vorbeste frumos cu ea si o sa se enerveze mai rau decat daca ai jigni-o inapoi.
Nu ti-o trebuie la prieteni ca oricum ai spus ca ai alti prieteni.

Sper ca te-am ajutat! Succes!

| wαтerғαll a răspuns:

Si tu de ce ii permiti sa stearga cu tine pe jos? Daca nu esti in stare sa o pui singura la punct, vorbeste cu parintii tai, sunt singurii care te pot ajuta intr-o astfel de problema. Incearca sa fii mai autoritara, adica acuarelele pe care ti le-a pus in cap, ar fi trebuit s-o faci sa le manance happy

| Lary_Larisa_1983_8lgL explică:

Multumesc foarte mult. Am incercat toate solutiile si a mers! Acum vine la mine si ma roaga sa fim iar prietene laughing)). V-as da tuturor funde, dar nu pot. Multumesc tuturor!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lary_Larisa_1983_8lgL):

Mersi! big grin