Fii indiferenta cu ea. Te duci in fata ei si ii spui " Te comporti ca un copil mic. Te tii toata ziua dupa mine si faci pe fetita rea. Nu impresionezi pe nimeni. Ai zis ca nu mai suntem prietene, pai atunci vezi-ti de viata ta. Daca te tot iei dupa mine, înseamnă ca regreti. Eu nu regret nimic. Nu-mi pasa de ceea ce faci." Atata-i faptul ca tu esti persoana matura si ea e doar o copila rasfatata. Desteptul cedeaza primul.
Buna,
Stai linistita ca ea rau isi face singura. Daca vorbeste urat si se comporta urat lumea de ea o sa fuga si nu de tine.
Ce trebuie sa faci? Las-o in pace si nu o baga in seama.Cand ea injura sau se stramba, tu vorbeste frumos cu ea si o sa se enerveze mai rau decat daca ai jigni-o inapoi.
Nu ti-o trebuie la prieteni ca oricum ai spus ca ai alti prieteni.
Sper ca te-am ajutat! Succes!
Si tu de ce ii permiti sa stearga cu tine pe jos? Daca nu esti in stare sa o pui singura la punct, vorbeste cu parintii tai, sunt singurii care te pot ajuta intr-o astfel de problema. Incearca sa fii mai autoritara, adica acuarelele pe care ti le-a pus in cap, ar fi trebuit s-o faci sa le manance
Multumesc foarte mult. Am incercat toate solutiile si a mers! Acum vine la mine si ma roaga sa fim iar prietene )). V-as da tuturor funde, dar nu pot. Multumesc tuturor!