E adevarat ca multi baieti sunt destul de "plini de ei" in zilele noastre insa ce spui tu e de-a dreptu revoltator! Un tip in jur de 30 de ani sa se bage in vorba cu o fata de 14 ani luand-o la misto? Dar asta-i societatea plina de microbi din ziua de astazi...
Iti recomand ca atunci cand vezi in drumu tau un grup de persoane care-ti dau impresia de "mistocari si cocalari" mai bine incearca sa ii ocolesti ca nu e mare lucru... si daca vezi ca un necunoscut incearca sa te abordeze cum ai zis tu, incearca sa nu-i raspunzi si sa-ti vezi de drum (ma tem insa ca daca faci asta, unii s-ar putea sa se tina dupa tine cativa pasi sau daca sunt in grup sa rada de tine dupa ce ii lasi nitel in urma special ca sa te simti tu prost).
Oricum, multa bafta si ai grija de tine!
Da,cum am spus, par mai mare de 14 ani...dar na..si nu m-a luat la misto,dar m-a deranjat comentariile lui, ca eu aveam o problema si ma grabeam, plus ca nu il cunosteam iar el m-a salutat, m-a intrebat ce fac, cati ani am...cand i-am povestit mamei, mi-a zis ca il cunoaste pe tip si ca are ceva defect, e putin ca incet la minte, intelegi tu.dar acum imi e teama putin(sau sincer, nu stiu cum se numeste ceea ce simt)ca o sa il revad.plus ca o sa mai fie :\. mersii oricum de sfaturi :*