Am văzut acest fenomen de a te lua de persoanele mai mici, mai firave doar ca să-ți arăți superioritate *sau prostia curată*
Fii sigură, că se vor simți la fel în a 9-a, când nu vor mai fi ei cei superiori.Asta ca o mică paranteză.
Cred că nu merită, să ții în tine. Vorbește cu dirigintele sau cu părinții tăi fiindcă aceste gesturi nu-s normale.
Nu trebuie sa te rusinezi de parinti sau de diriginte, spune-le ce ti se intampla si vor lua masuri. Nu trebuie sa accepti mizeriile oricarui nenorocit. Spune-le si lor ca ai incercat sa nu-i bagi in seama si ca dimpotriva indivizii astia tot nu te-au lasat in pace.
Dirigintele banuiesc ca va vorbi cu dirigintele de la clasa la care sunt baietii astia sau o parte din ei ca sa-i lecuiasca sau poate va vorbi chiar cu directorul.
E mizerabil ce sunt in stare sa faca unii. Cum zicea si zurick, fac asta ca sa le arate altora (de acelasi nivel de inteligenta) ca sunt "superiori", dar o sa se intoarca roata!
Sper sa-ti rezolvi problema si sa nu mai ai de-a face cu astfel de persoane.
Am eu o explicatie: Nu au stiut parintii sa-i educe. CEI 7 ANI DE ACASĂ! Chiar contează nu e doar o prostie. Daca se intampla in jurul oreleor de curs du-te la directoare dacă nu vb cu mama ta dacă crezi ca esti prea mare pentru mamă atunci aruncale o privire in sictir si mergi mai departe.E tot ce aveam de spus BAFTĂ