| ir3al a întrebat:

fac in fiecare zi in jur de 500 de abdomene (sunt fata) in cat timp voi avea patratele daca voi continua saa fac exercitii? dau si funda

Răspuns Câştigător
| Johnny19 a răspuns:

Ir3al sfatul meu pentru tine e sa te opresti. nu incerca sa iti faci "patratele". o fata nu arata bine, din puncul meu de vedere, cu un astfel de abdomen. daca vrei sa te mentii in forma, ia-ti role, alearga, mergi pe bicicleta si ceva de genul dar nu mai continua cu abdomenele. poti face pe zi pana la 40-50 sa te mentii... dar 500?laughing este exagerat pentru o fata. ai grija de tinewinking

8 răspunsuri:
| TaviComplicat a răspuns:

Care fata are nevoie de patratele?!?!laughinglaughinglaughinglaughing?

| ivancunemo a răspuns:

500? pot spune ca esti nebuna dar nu o sa spun si daca vrei sa stii n-o sa ai patratele de faci 500 sau cat trebuie sa faci maxim 15 20 da ins seri si diferite exerciti am sati postez un video imediat eu fac de 2luni de pe acel video si se vad diferente mari de tot si am si 13ani http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 funda

| ir3al explică (pentru TaviComplicat):

Eu am

| ir3al explică (pentru Johnny19):

laughingEste greseala mea, m-am exprimat gresit, am vrut sa spun abdomen plat.:d

| Johnny19 a răspuns (pentru ir3al):

Chiar si pentru un abdomen plat 500 sunt prea multe.incearca ceea ce ti-am recomandat. ai in plus avantajul ca le poti face in aer liber si curat (daca ai vreun parc prin apropiere este super pentru tine). pot sa te intreb cati ani ai?happy

| ir3al explică (pentru Johnny19):

Am 14

| Johnny19 a răspuns (pentru ir3al):

Multi inainte. sper sa te ajute ce ti-am lasat postat. gandeste-te bine happy ai grija de tine.bye bye

| Johnny19 a răspuns (pentru TaviComplicat):

Bodybuilding iti spune ceva?hee hee