Daca vrei sa isi arate sentimentele. Lasal sa o faca singur, fi indiferenta cu el asta ar fi sfatul meu.
Pai, da. ar fi o idee buna, dar ai grija sa nu se vada ca iti doresti asta cu adevarat. De obicei baietii se feresc de fetele care chiar ii vor. Pe principiul: fiinta umana intotdeauna va vrea ceva la care nu poate ajunge usor.
Daca e un om dintr-o bucata, de ce nu-l intrebi tu, politicos, daca vrea sa va impacati? poti sa ii spui ca mai simti ceva pentru el si ti-ar placea sa mai continuati :-)
Daca nu, ia-l pe alte parti.
De exemplu, poti sa il inviti in oras la o cafenea., tu te imbraci frumos, te aranjezi si te concentrezi pe cum vorbesti, arata-ti bunatatea si fa-l sa se reindragosteasca!
Daca mai ai intrebari, intreaba-ma mai direct, gen ce sa ii trimiti sau asa. ca la modul general. cam atat te pot ajuta! :-)
Succes!
Buna! Dupa parerea mea, ar trebui sa-l lasi pe el sa faca primul pas. Dupa aia o sa pari disperata dupa el si mai rau o sa-l indepartezi. Fii indiferenta cu el, si asta o sa-l faca sa te doreasca mai mult.
Nu vreau sa il intreb eu. Acum cam 2saptamani mi-a zis ca mai tine la mine.Si o prietena la intreabat daca vrea sa ne impacam si a zis ca nu stie.imi poti da un mesaj de care as putea sa il fac sa zica ceva sau sa il emotionez...un mesaj de care am scris la intrebare.
E o idee bunicica, doar ca poate nu vrea sa fie oarecum obligat sa-ti spuna te iubesc. Cred ca ar fi bine daca ai incerca sa-i arati mai altfel asta...incearca sa-i strecori printre lucruri un mic cadou si un biletel in care sa scrie ''sa stii ca te-am iubit mere''(sau ceva de genul asta), dar asta sa se intample de craciun sau in ajun.Ce zici?
Elenastoica9 întreabă: