| Symo1 a întrebat:

TPU. [funda] Deci simpatizez un baiat.adica il plac intr-un fel, nu sunt moarta dupa el, nu il iubesc dar mi-ar place sa fie prietenul meu, insa nu cred ca si el ma place, desi nu sunt sigura de asta. Am sa va zic cum se comporta ca sa ziceti si voi parerea voastra. Deci.nu e prea vorbaret, pe mess m-a bagat in seama cateodata,la scoala ma saluta,aveam cam aceiasi gasca de prieteni mergem la chefuri impreuna, face glume insa cand sunt doar eu cu el fata in fata sta serios, si se uita in ochii mei oarecum, insa nu vorbim prea mult adica ma intreaba doar ce fac, ce ora am chestii de genul..ideea e ca e si el oarecum timid intr-un fel dar ne cunoastem de mult timp. deci ce parere aveti? Eu nu ii arat ca il simpatizez, si oricum nu vreau sa fac eu primul pas sau ceva.

A si inca ceva nu imi dati sfaturi gen "pune pe altcineva sa intrebe" e cam penibil dupa parerea mea. Multumesc foarte mult.

Răspuns Câştigător
| ZoZoHeart a răspuns:

Eu am început prin a vorbi cu el pe chat cu pupici ( :* ) și am vorbit destul de des cu el. într-o zi m-a invitat la un suc și totul a decurs foarte bine. cel mai bine e să petreci cât mai muklt timp cu el față în față și totul va veni de la sine. baftă!

7 răspunsuri:
| iusy98 a răspuns:

Daca nu-i arati ca-l simpatizezi si nu vrei sa faci primul pas nu o sa-si dea seama ca-l il placi. Daca vrei sa fiti impreuna arata-i ca-l placi(parerea mea)

| Symo1 explică (pentru iusy98):

Si cum as putea sa ii arat ca il plac?

| TheLastSmile a răspuns:

Daca este mai timid ii trebuie un impuls. Arata-i prin gesturi ca il placi. Zambeste-i, atunci cand vorbiti chiar si lucruri banale, zambeste-i si priveste-l in ochi. Atunci cand il vezi, zambeste-i din nou. Cam mult zambit? Ei bine este un gest la care el iti poata raspunde, daca este timid.

| Biancax37255 a răspuns:

Este posibil să te placă, din moment ce este aşa de timid. După părerea mea, câteodată este bine să facă fata primul pas, precum în situaţia de faţă. Dacă el este aşa de timid, să nu te aştepţi prea curând la ceva din partea lui. Nu zic să îi sari în braţe, dar ai putea să îi arăţi puţin că îl placi, foarte subtil. Şi dacă tu îi sugerezi asta, s-ar putea să facă şi el o mişcare. Succes şi sper că te-am ajutat.

| ErrorFound a răspuns:

Este timid si cu ceilalti prieteni ai lui?
Observa, observa, observa!
Daca da, ai bunghit-o iar daca nu, inseamna ca:ori nu stie ce sa zica(laughing ), ori te place. Daca te place si il bagi tu in seama prima si el dupa aceea devine mai extrovertit in preajma ta inseamna ca deja aveti ceva(ceva mic totusi). Foloseste-te de zambete si o atitudine optimista si pana la urma, daca te place cu adevarat va face o miscare. Noroc!

| iusy98 a răspuns (pentru Symo1):

Cand esti singura cu el spune-i ce simti (nu prea le am cu romantismele)

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau

Da stai muta, si numa uita-te in ochii lui.
Ca diametrul pupilelor lui o sa-ti dea raspunsuri despre ce are el in minte si in inima. Scuze. Era o gluma pentru ca un pic m-am enervat.

Fata, vorbeste TU cu el. orice.
Daca nu discutati, n-ai nici o sansa.