| xXCheeseXx a întrebat:

FUNDAA URGENT
Am inceput scoala.si vreau sa imi cumpar o masina asa http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0

cred ca e mercedes.
Stiti ce model este? Unde pot gasi mai multe informatii despre masina aceasta? Ce pret aree?
Credeti ca ii sa-r potrivi unei fete o masina de genul?

Răspuns Câştigător
| Bemineever a răspuns:

E Mercedes Benz SRL amg-McLaren.Da, de ce sa nu ti se potriveasca? E o masina superba, si chiar a-i face furori!:*Sa conduci cu grija si sarbatori fericite!

6 răspunsuri:
| Daniel_4984 a răspuns:

S-ar potrivi de minune unei fete ca tine

| PlayTheGame a răspuns:

Scuza-ma dar tu vrei un McLaren, fara sa te nuperi pe mine dar ai tai s-ar putea sa stranga vreo 10 vieti banii si tot n-ar putea cu un salariu mediu pe economie (500 lei) sa ti-o ia si nu nu i s-ar potrivi unei fete masinuta ta are 626 CP, 334 km/h viteza maximă, 3, 8 secunde pentru a atinge suta şi un preţ de peste 400 de mii de euro, fara sa te superi dar imi pari cam deplasata tu n-ai ce face si postezi intrebari naspa ai uitat tara in care esti sau ce... Funda daca se poate?

| xXCheeseXx explică (pentru PlayTheGame):

Scuza-ma ca nu o sa iti dau funda.
Auzi da tu stii ceva despre situatia mea financiara? A si ce are daca sunt fata asta inseamna ca baietii sunt mai smecheri?laughing
Mna hai multumesc frumos de raspuns chiar mai facut sa zambesc:*
O zii cat mai placuta :*

| PlayTheGame a răspuns (pentru xXCheeseXx):

Esti nemernica eu imi dau osteneala sa tastez si tu nici macar nuapesi un clik nu e corect deloc dar ma rog nu mi-am dat seama ca esti ruda cu patronul de la FB cel mai bogat om din lume, ce nu inteleg eu e ca daca esti chiar asa de bogata ia-ti o masina care a fost fabricata (nu imi mai aduc aminte numele laughing ) decat 15 in toata lumea si ok atunci ne convingem toti de starea ta financiara oricum mersi de aprecierea raspunslui...
banuesc ca iti placea un raspuns ca ala de mai sus
citez:,, S-ar potrivi de minune unei fete ca tine '' - omu era drogat cu ingerul lui pazitor pe canapea cand a zis chestia asta nici macar nu te cunoaste... oricum am avut cel mai ok raspuns pana acu fata de ai grija cum conduci rolling on the floor doamne, cand te vezi intr-o masina super vrei sa vezi in cate sec ajunge pedala la podea, si app un porsche carrera gt e mai misto deat mclaren, e un pic mai scump decat un logan dar se merita...

| xXCheeseXx explică (pentru PlayTheGame):

Nu sunt nemernica.Pai normal mai frate cand dai raspunsuri la misto.Patronul de la FB? Unii avem mai mult noroc decat altii.Soartaa sorrytongue Daca mi-e imi place masina aia tu ce te bagi in seama? Unpic mai scump decat in logan un posche carrera gt?laughing Auzi nu sunt eu experta in asa ceva dar din cate stiu nici nu se compara cu un logan laughing Apropo eu in locul tau mi-as cumpara o carte de gramaticalaughing Sau lasa ca ti-o cumpar eu si ti-o aduc acasa cu masinuta mea asa cum te-ai exprimat tu laughing
Mnaa hai ceau:*

| Bemineever a răspuns (pentru PlayTheGame):

Ma ce nu-ti convine? Nu te abate de la subiect.Care-i faza daca i-am zis sa aiba grija la condus? Macar sunt politicoasa fata de altii! Ea a intrebat ce fel de masina e si daca i s-ar potrivi...nu trebuie sa vii tu cu dume expirate ca vezi doamne n-are situatie financiara! E problema ta cumva? Daca isi permite sa fie sanatoasa! Hai pa!

Întrebări similare