In timp! Ai sa cunosti oameni noi, ai sa-ti dai seama ca n-ai de ce sa te temi.Vei avea fel si fel de relatii cu oameni diferiti si-ti vei da seama ca trebuie sa-fi fie teama sau rusine de nimeni si nimic.Ma rog, in limitele bunului simt.Esti o persoana mai sensibila.Si Nu forta tupeul sa vina!
Creieru e de vina.
Punel la repect.Invata sa te relaxezi si sa te eliberezi de toata energia pe care o ai in plus.
Incearca sa vorbesti cu cineva dupa ora de sport cand esti obosita fizic sa vezi cum e.
Mult noroc.
Si eu am fost la fel. Daca esti timida cu prietenii tai(n-ai de ce)simte-te in largul tau.Pana la urma sunt prietenii tai si cu ei(cred)ca poti vorbi despre aproape orice.Adu vorba de un subiect comun, discutati-l.Eu de cand am prietenii pe care-i am sunt mai crazy,cant,sar,dansez de fata cu ei(si stiu ca ceea ce fac e bine si tare, deoarece imi sunt prieteni adevarati si nu imi reproseaza!)Incearca sa gandesti inainte de a actiona(asa fac mereu)Fii tu insati! P.S.-nu o lua tare din prima, pentru ca dupa aceea o sa-si dea seama ca e ceva in neregula cu tine! Ia-o treptat.Bafta! Si Sarbatori Fericite!