anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am fost la un majorat. Acolo am cunoscut o fata, cu care stăteam la masa și am încercat sa fiu politicos, dar fără nici un interes de a o "cuceri". Ea cred ca a înțeles greșit și ma place. Îmi scrie și pe Instagram (a dat follow aseară) și eu nu o plac. Ce pot sa fac? Nu vreau sa fiu un bădăran și sa ii spun direct ca nu o plac. În plus, săptămâna viitoare mai e un majorat al unei prietene și cred ca vine și ea. Ce pot sa fac ca sa scap de ea fără a o răni? Sunt genul ala de băiat căruia nu ii place sa răneasca sentimentele nimănui. (am 18 ani)

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Amice, nu ai la ce sa ii pui nu deoarece aia nu e îndrăgostită de tine.

Sa se supere pe tine? Pentru ce sa se supere? Ea nu a auzit de libertatea de a alege?
Și tu vrei sa îmi spui mie ca și accepta o relație cu ea doar ca să nu se supere, nu pentru ca o iubești? laughing

Dezamăgită pe ce? De când ai tu obligația sa ii răspunzi la un anumit interval de timp? Ai și tu viata ta. Nu trebuie sa te oprești din activitate din ora în ora numai ca să ii răspunzi ei pentru ca, vezi doamne, sa nu se supere laughing

Nu e vina ta ca în ea joaca hormonii și e dependenta emoțional de persoane.

Dacă ai ajuns sa pui alte persoane mai presus de tine, e nasol bro, nasol rău de tot. Învață să te respecti ca tu nu ești nimic pentru nimeni. Nu înțelege greșit, ma refer la faptul ca nu ești un anume ceva pentru cineva, având obligația sa facă ceva, asa cum ești și pentru ea.

Apropo, dacă tot a fi sa te lași purtat de,, bunele maniere" astea ale tale și sa accepți o relație cu ea, doar ca să,, nu ii ranesti sentimentele " laughing ( vai de mine) sa știi ca sunt mari șanse ca relația sa nu dureze mult și tu sa îți dai seama ca ea nu este potrivita pentru tine și nu îți place deloc. Dacă nu îți place deloc, automat o sa te comporți cam rece cu ea, lucru pe care ea o sa îl vadă și nu o sa ii placa deloc. O sa îți reproșeze asta de foarte multe ori și o sa va certați pe tema asta, iar într un final o sa ajungeți la despărțire, lucru care o sa o doară și mai tare și atunci chiar te ar considera un nesimțit care este rece într o relație. Minciuna nu merge departe, asa ca mai bine rezolvi totul acum.
Oricum, dacă a fi sa lămurești treburile acum și aia da chiar se supăra, cu regret o spun da chiar e o copila încăpățânata. Cum sa se supere pe motivul asta? Ți se pare logic. Dacă ar fi o fata intelingenta, ar accepta chestia asta fara probleme deoarece este conștientă de faptul ca tu nu ești obligat și ai libertate. Dar dacă e o copila încăpățânata, răsfățată și are impresia ca totul i se cuvinte, uite ca se înșeala.

8 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Atunci nu ii raspunde si gata. O sa inteleaga ea ideea. Fii indiferent.

| MPersephone a răspuns:

Ar putea pur si simplu sa iti scrie ca prietena, nu inseamna ca te vrea; )

| Adry05 a răspuns:

Vorbește cu ea dar într-un mod mai indiferent, adică totu la nivel de politețe fără a-i da niciun semn de mai mult. dacă-i deșteaptă, prinde mesaju

| LaraClarice a răspuns:

Adu in discuție o posibilă relație. Îi ceri sfaturi despre o fata de care îți place. Îi spui că în zilele următoare te duci sa o întâlnești. Apoi, după întâlnire îi spui că a mers bine, și că îi apreciezi sfaturile, iar pe viitor ți-ar plăcea să vorbiți din când în când, așa, ca între prieteni.

| Nemessys a răspuns:

Ferească sfantu... Dacă înainte trebuia sa faci mari eforturi pentru a cuceri pe cineva și a-i demonstra ca îți place acea persoana, acum trebuie doar sa dai un follow și un mesaj pe insta.

Man, hai sa ți-o zic direct ca intre barbati. Dacă ea ți a dat un follow și vrea sa vorbească cu tine pe insta, asta înseamnă că te place? Poate ca da, adică mai mult ca sigur, dar dacă te place ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ TE SI IUBEȘTE sau ca vrea neapărat o relație cu tine. Poate sa te placa dar în același timp sa vorbiți si ca prieteni. Intelegi ce zic?

,, sunt genul ala de băiat căruia nu ii place sa raneasca sentimente ". E de apreciat lucrul asta. Stai puțin, care sentimente? Asa repede se formează? Adică a petrecut o seara cu tine și a schimbat 2-3 mesaje cu tine și gata, s-a îndrăgostit lulea? Hai sa fim seriosi. Pana la urma urmei. Ai impresia falsa ca te iubește, ca in realitate nu este asa.

Apropo, te regăsești în intrebarea asta Mister Pleasure?
https://www.tpu.ro/......oane-doar/

| Bogdan1921asu a răspuns (pentru Nemessys):

Pai bun. Ii spun "nu". Și dacă după e supărată pe mine și îmi poarta ura și mai spune și la alții ce fac?
Partea cu plăcutul și iubirea am priceput-o. Dacă ii răspund des doar va căpăta interes și mai mare și dezamăgirea va fi mai mare. Dacă nu ii răspund va fi iar dezamăgită.

| Sofer a răspuns:

Nu fi nebun bro. Dacă tipa e faina și te place happy nu rata șansa asta, sa ai o frumoasa relație cu ea.

| Bogdan1921asu a răspuns (pentru Nemessys):

Mersi mult, man. Respectele mele?